Google res razvija telefon?

O Googlovem morebitnem vstopu na trg mobilnih telefonov smo že pisali, kaže pa da bi se lahko napovedi nekaterih tudi uresničile. Vodja Googlovih operacij v Španiji in na Portugalskem je izjavil, da se mobilni telefon res pripravlja.

Isabel Aguilera pravi, da naj bi nekaj svojega časa inženirji porabili tudi za razvoj mobilnega telefona. Ameriški predstavniki podjetja že dalj časa ne dajejo izjav v zvezi z morebitnim vstopom na trg mobilne telefonije. Širijo pa se govorice, da naj bi bila naprava podobna Blackberryju, njena programska osnova pa naj bi temeljila na programskem jeziku C++.

Novica je seveda izjemno zanimiva, predvsem v luči sodelovanja Appla in Googla na bodočem iPhone-u. Google je trenutno eno navplivnejših svetovnih podjetij, vsaj kar se tiče tehnologije, to pa ima prej ko slej posledice tudi v drugih sferah. Seveda pa je vprašljiva verodostojnost vira, ki ni v ožjem vrhu podjetja.


Vir: Cnet news

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje