Google res razvija telefon?

O Googlovem morebitnem vstopu na trg mobilnih telefonov smo že pisali, kaže pa da bi se lahko napovedi nekaterih tudi uresničile. Vodja Googlovih operacij v Španiji in na Portugalskem je izjavil, da se mobilni telefon res pripravlja.

Isabel Aguilera pravi, da naj bi nekaj svojega časa inženirji porabili tudi za razvoj mobilnega telefona. Ameriški predstavniki podjetja že dalj časa ne dajejo izjav v zvezi z morebitnim vstopom na trg mobilne telefonije. Širijo pa se govorice, da naj bi bila naprava podobna Blackberryju, njena programska osnova pa naj bi temeljila na programskem jeziku C++.

Novica je seveda izjemno zanimiva, predvsem v luči sodelovanja Appla in Googla na bodočem iPhone-u. Google je trenutno eno navplivnejših svetovnih podjetij, vsaj kar se tiče tehnologije, to pa ima prej ko slej posledice tudi v drugih sferah. Seveda pa je vprašljiva verodostojnost vira, ki ni v ožjem vrhu podjetja.


Vir: Cnet news

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje