Google ustanovil sklad tveganega kapitala

Google je novoustanovljeni sklad tveganega kapitala poimenoval Google Ventures. Sklad bo z denarnimi vložki podpiral mlada, inovativna podjetja s perspektivnimi idejami.
Google ustanovil sklad tveganega kapitala

Google Ventures.

Google naj bi skladu namenil 100 milijonov dolarjev, o naložbah pa bo
še vedno odločala dosedanja Googlova ekipa pod vodstvom Davida
Lawee-ja. Google Ventures bo vlagal v podjetja iz popolnoma različnih področij, kot so na primer podjetja s področja programske opreme, biotehnologije, zdravstva, mobilne tehnologije in številnih drugih. Prvi dve vlaganji so že opravili, in sicer v podjetji Pixazza in Silver Spring Networks.

Google je vedno verjel v moč izumiteljev in v to, da so zmožni izdelave
“velikih stvari”. V podjetja so vlagali že prej in kljub gospodarski krizi ne vidijo razloga zakaj bi s tem prenehali.

 

Vir: Tech Crunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje