Google ustanovil sklad tveganega kapitala

Google je novoustanovljeni sklad tveganega kapitala poimenoval Google Ventures. Sklad bo z denarnimi vložki podpiral mlada podjetja s perspektivnimi idejami.
Google ustanovil sklad tveganega kapitala

Google Ventures.

Google Ventures bo podpiral podjetja iz popolnoma različnih področij, kot so na primer podjetja s področja programske opreme, biotehnologije, zdravstva, mobilne tehnologije in drugih.

Sklad naj bi bil vreden 100 milijonov dolarjev, a ni nujno, da bodo denar porabili že v prvem letu. Prvi dve vlaganji so že opravili, in sicer v podjetji Pixazza in Silver Spring Networks. Naložbe bo še vedno vodila dosedanja Googlova ekipa, katero vodi David Lawee.

Google je vedno verjel v moč izumiteljev in v to, da so zmožni izdelave
“velikih” stvari. V podjetja so vlagali že prej in ne vidijo razloga,
zakaj bi tradicijo prekinili.

 

Vir: Tech Crunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje