Google Voice lahko uporabljate brez zamenjave številke

Google Voice je prav gotovo ena izmed najboljših in najzanimivejših tehnologij, ki so se pojavile v zadnjem letu.
Google Voice lahko uporabljate brez zamenjave številke

Google Voice (slika: venturebeat)

Njena slaba stran je, da je za uporabo bilo potrebno presedlati na novo telefonsko številko, kar vedno povzroča nevšečnosti in zmedo.

A sedaj temu ni več tako. Google Voice lahko namreč omogočimo kar s številko, ki jo že uporabljamo. To pa še ne pomeni, da so na slabšem tisti med prvimi, ki so številke že zamenjali. Če se odločimo uporabljati že obstoječo številko, bomo namreč uporabljali lažjo različico storitve, ki nam v osnovi omogoča le uporabo glasovne pošte.

Vedno, ko nekdo za nas pusti sporočilo, se bo le-to shranilo v naš Voice račun, kjer se bo prekopiralo. Na voljo nam tako ne bodo najimpresivnejše funkcije kot je na primer možnost določenih preusmeritev ipd.

Google Voice pa na žalost ostaja uporaben na istih mobilnih napravah, kar pomeni, da boste uporabniki iPhonov morali še nekaj časa potrpeti. 

 

Vir: Venturebeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje