Google vstopil na trg VoIP

Avtor — 26.08.2010
Google je znotraj spletnega vmesnika e-poštnega servisa Gmail pričel ponujati storitve VoIP. Za uspešen spopad s Skype-om, ki je prvi na tem trgu, bo Google moral poskrbeti za konkurenčno ponudbo mednarodnih tarif.
Google vstopil na trg VoIP

Klicanje z Googlom je podobno uporabi običajnega telefona.

Klici na številke v ZDA in Kanadi bodo vsaj do konca letošnjega leta ostali brezplačni, za klice v druge države pa je potrebno plačilo.

Google je z uvedbo storitev VoIP nadgradil obstoječ sistem komuniciranja, ki je ponujal tekstovne, glasovne in video pogovore v okviru storitve Google Chat, dostopne znotraj Gmaila ali z uporabo brezplačnega programa.

 

Vir: Gmailblog.blogspot.com.

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje