Google Checkout, Googlov plačilni sistem možen tudi v VB

Možnost plačevanja prek Google Checkout v Veliki Britaniji je konkurenca klasičnemu plačevanju s kreditnimi karticami in eBayevemu Paypal sistemu.
Google Checkout, Googlov plačilni sistem možen tudi v VB

Google Checkout

Plačilni sistem je namenjen online plačevanju oglasov, s katerim si želi Google okrepiti financiranje. Sistem je v ZDA že vzposlavljen, VB pa predstavlja možno odskočno desko za ostalo evropo. Porajajo se domneve, da želi Google uničiti eBay in njegov Paypal, lahko pa, da gre le za prisotnost na trgu. Paypal ostaja vodilni na tem področju z 25% deležem, sledi Billmelater z 5-6% ter Google Checkout z 2%.

Vir: BBC

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje