Googlovi načrti za prihodnost

Internetni velikan Google v vseh letih svojega obstoja in razvoja ohranja temeljno značilnost: večina njegovih izdelkov izhaja iz kaosa. Sedaj se hočejo nekoliko bolj organizirati. Izdali so nekaj načrtov za prihodnost.

Direktor Googla Eric E. Schmidt je na redni letni skupščini delničarjev dejal, da se bo podjetje v naslednjih mesecih ukvarjalo predvsem s tremi idejami. Te so iskanje, oglasi in programska oprema. Iskanje in spletni oglasi sta že stara znanca Googla. Z njuno pomočjo je podjetje pravzaprav postalo velikan današnjih razsežnosti. Po drugi strani je razvijanje programov novost, katerega se je Google resno lotil pred nekaj meseci. Glavna razlika in hkrati tudi prednost njihovih programov je v tem, da se nahajajo na internetu. Torej so dostopni na vsakem računalniku, brez inštalacije, potrebna je le internetna povezava. 

Večina teh programov je zastonj, so pa velika konkurenca Microsoftovemu office-u. Gre za programe kot so koledar, odjemalnik e-pošte, obdelovalnik besedil, shranjevalnik slik in podobno.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje