GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

V uredništvu mednarodnih mestnih vodičev In Your Pocket so zaključili z izborom letošnjih najboljših slovenskih prevoznikov na letališča. V različnih kategorijah so slavili GoOpti, Avant rent-a-car in taksi Metro.
GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

Kompaktnost, pristnost in navsezadnje njena majhnost so glavni aduti priljubljenosti Ljubljane. Zaradi majhnosti našega glavnega mesta se marsikomu zdi, da je povsod mogoče priti peš, pa vendar je Letališče Jožeta Pučnika oddaljeno kar 26 kilometrov od Ljubljane, zato so transportne povezave vedno dobrodošle.

Na srečo ima Ljubljana številne kvalitetne možnosti – od najema avtomobila, prevoza s kombijem ali navsezadnje prevoz s taksijem, na voljo pa so tudi potovalne agencije, da je proces transporta za posameznika še nekoliko lažji.

Kako je uspelo GoOpti-ju? Več v intervjuju >>

In Your Pocket Slovenia je v seriji »Najboljše o Ljubljani in Sloveniji«, pred kratkim s svojimi bralci izglasovala, katere so najboljše transportne povezave do letališča 2014. Po rezultatih mednarodnega glasovanja o najboljših transportnih povezav do letališča, so za zmagovalce izbrali naslednja podjetja:

Najboljši Airport Shuttle transport:

  1. GoOpti (49 odstotkov glasov)
  2. NaLetališče (26 odstotkov glasov)
  3. Vamo Tamo (10 odstotkov glasov)

Najboljši Rent a Car

  1. Avant (34,5 odstotka glasov)
  2. Atet (23,4 odstotka glasov)
  3. Sixt  (19,4 odstotka glasov)

Najboljši Taxi

  1. Metro (29 odstotkov glasov)
  2. Legende (20 odstotkov glasov)
  3. Laguna (18,7 odstotka glasov)
Vir: In Your Pocket Slovenia
Oznake: , ,