GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

V uredništvu mednarodnih mestnih vodičev In Your Pocket so zaključili z izborom letošnjih najboljših slovenskih prevoznikov na letališča. V različnih kategorijah so slavili GoOpti, Avant rent-a-car in taksi Metro.
GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

GoOpti je najbolj priljubljen prevoznik na letališče leta 2014

Kompaktnost, pristnost in navsezadnje njena majhnost so glavni aduti priljubljenosti Ljubljane. Zaradi majhnosti našega glavnega mesta se marsikomu zdi, da je povsod mogoče priti peš, pa vendar je Letališče Jožeta Pučnika oddaljeno kar 26 kilometrov od Ljubljane, zato so transportne povezave vedno dobrodošle.

Na srečo ima Ljubljana številne kvalitetne možnosti – od najema avtomobila, prevoza s kombijem ali navsezadnje prevoz s taksijem, na voljo pa so tudi potovalne agencije, da je proces transporta za posameznika še nekoliko lažji.

Kako je uspelo GoOpti-ju? Več v intervjuju >>

In Your Pocket Slovenia je v seriji »Najboljše o Ljubljani in Sloveniji«, pred kratkim s svojimi bralci izglasovala, katere so najboljše transportne povezave do letališča 2014. Po rezultatih mednarodnega glasovanja o najboljših transportnih povezav do letališča, so za zmagovalce izbrali naslednja podjetja:

Najboljši Airport Shuttle transport:

  1. GoOpti (49 odstotkov glasov)
  2. NaLetališče (26 odstotkov glasov)
  3. Vamo Tamo (10 odstotkov glasov)

Najboljši Rent a Car

  1. Avant (34,5 odstotka glasov)
  2. Atet (23,4 odstotka glasov)
  3. Sixt  (19,4 odstotka glasov)

Najboljši Taxi

  1. Metro (29 odstotkov glasov)
  2. Legende (20 odstotkov glasov)
  3. Laguna (18,7 odstotka glasov)
Vir: In Your Pocket Slovenia
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje