Gostovanje VOIP telefonske centrale in najcenejši pogovori v tujino

Avtor — 11.10.2009
Zakaj bi plačevali za IP PBX telefonske centrale tisoče in tisoče €, če si lahko centralo enostavno najamete za nek minimalni mesečni znesek. Pri tem pridobite vso funkcionalnost dragih telefonskih central: interne številke, glasovni odzivniki, glasovna pošta, enostavno prejemanje in pošiljanje fax-a, povezava mobitela s telefonsko centralo, poveza oddaljenih lokacij, virtualna pisarna - prejem klica kjerkoli, najcenejši klici tujina, lastna telefonska številka v tujini in še mnogo več.
Gostovanje VOIP telefonske centrale in najcenejši pogovori v tujino

gostovanje telefonske centrale

Pri podjetju Indomedia d.o.o, ponujajo gostovanje VOIP centrale, kar pomeni neboleč prehod na VOIP tehnologijo saj omogoča vse funkcionalnosti IP PBX telefonske centrale, vendar kot storitev. Le to omogoča, da lahko napredne voip storitve uporabljajo tako posamezniki, mala podjetja, podjetja, ki želijo samo del voip storitev (ugodni klici v tujino, klicni center za nekaj časa..) in  večja podjetja, ki ne želijo tehnično vzdrževati in nameščati samostojnih central ali pa imajo poslovalnice in zaposlene razpršene povsod po svetu. Prednosti gostovanja Voip centrale so:

  • Ni  stroškov za vzpostavitev infrastrukture
  • Možnost nadgradnje obstoječe centrale
  • Hitra implementacija rešitve
  • Možnost izbire storitev, ki jih potrebujete
  • Urejanje centrale preko spleta
  • Dobra investicija v prihodnost

Poleg tega ponujajo tudi inovativne telekomunikacijske rešitve:

TELEFONSKE ŠTEVILKE V TUJINI: v več kot 5000 mestih po svetu vam lahko odprejo vašo lastno telefonsko številko
SMS aplikacija: pošiljanje SMS sporočil po vsem svetu po ugodnih cenah. Pošiljanje sporočil preko portala ali preko programskega vmesnika integriranega v vaš informacijski sistem
KLICNI ALI SERVISNI CENTER: Vzpsotavitev ali najem klicnega centra
SKYPE = SIP: integracija Skype in VOIP tehnologije. Ob klicu na vaš Skype račun vam zazvoni telefon; prav tako pa lahko iz telefona pokličete na Skype račun
KLICI TUJINA: najcenejši klici v tujino;  možnost prikaza vaše številke.  Klicatelju se prikaže vaša telefonska številka na katero vas lahko pokliče nazaj. Enostavna integracija v vašo obstoječo telefonsko infrastrukturo.
ZDRUŽENA KOMUNIKACIJA: telefonija, fax, sporočanje, video – vse združeno v naši VOIP centrali
MOBILNI VOIP: enostavna poveza mobitela in telefonske centrale preko SIP protokola