Hewlett-Packard med zelenimi

HP se zaradi reciklirnega obrata v Sacramentu uvršča med 10 najbolj ''zelenih'' podjetij.
Hewlett-Packard med zelenimi

Obrat HP v Sacramentu.

Silicijeva dolina je središče visoke, v zadnjem času pa vse bolj tudi okolju prijazne tehnologije. Vedno večja proizvodnja in uporaba digitalne tehnike vzbuja skrbi. Izdelki vsebujejo veliko strupenih snovi, med katerimi je tudi skrb vzbujajoč merkurij.

Proizvajalci se izogibajo nadaljni proizvodnji takih izdelkov, ker pa je jih je v obtoku že ogromno, so se pri HP-ju odločili za reciklažo. Ogromna tovarna v Sacramentu predela vsak dan na tisoče digitalnih komponent, ki jih ločijo na plastiko, kovine in strupene snovi. HP- jeve komponente je v 100% možno reciklirati, delajo pa tudi na zmanjševanju porabe energije. Kmalu naj bi jo zmanjšali za petino.

Vir: CNN Money

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje