Hrvaški Monolith najboljši startup v Evropi!

Po izboru Microsofta je najboljši startup v Evropi mlado hrvaško podjetje Monolith. Podjetje, ki se trenutno ukvarja z izdelavo inovativne naprave za lažje spremljanje uspešnosti oglaševanja v realnem času, je sicer uspešne projekte pokazalo že v preteklosti.
Hrvaški Monolith najboljši startup v Evropi!

Hrvaški Monolith najboljši startup v Evropi! (Vir slike: sxc.hu)

Prestižno nagrado je podjetje, ki ima poleg hrvaških tudi estonske korenine, prejelo za svojo inovativno napravo za spremljanje uspešnosti oglaševanja v realnem času. Projekt Monolith je začela razvijati ekipa sedmih podjetnikov in inovatorjev maja 2012, do danes pa jim je že uspelo skleniti partnerstvo z nekaterimi večjimi blagovnimi znamkami.

Poglejmo si s katerim projektom je mladi startup nase opozoril tehnološkega giganta, podjetje Microsoft. Monolith je tehnološko izredno dovršena naprava, namenjena za izboljšanje področja oglaševanja. Za svoje delovanje uporablja Microsoftovo kinetično tehnologijo, ki zazna gibanje uporabnikov. Prav to je tudi razlog, da naprava omogoča aktivno sodelovanje s potrošniki, oglaševalec pa ima možnost spremljanja uspešnosti oglaševanja v realnem času.

Mlado hrvaško podjetje Monolith je najboljši startup v Evropi!

Oglaševalci lahko z napravo Monolith ugotovijo ključne informacije, potrebne za uspešen marketing, saj jim naprava prikaže statistične podatke o tem, koliko ljudi je opazilo določen oglas, kakšna je bila njihova reakcija na sporočilo ter koliko časa so si oglas dejansko ogledovali.

Monolith je zaenkrat prvo hrvaško podjetje, ki je prejelo prestižno Microsoftovo nagrado. Za mlado podjetje je to vsekakor velika čast, saj so s tem dokazali, da spadajo v sam svetovni vrh med tehnološkimi podjetji.

Vir: Croatia Week

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje