Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Na crowdfunding platformi Indiegogo se odštevajo še zadnje ure kampanje The European Startup Revolution, za katero stoji hrvaški podjetnik Ivo Špigel z ekipo. Željeni cilj je že dosežen, kar pomeni, da bo knjiga intervjujev z vodilnimi evropskimi startupovci izšla že čez nekaj mesecev.
Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegoga izdal knjigo o startupih (Vir slike: Indiegogo)

Ivo Špigel je v podjetniškem svetu prisoten že več let, in sicer kot soustanovitelj tehnološkega bloga Tech.eu in tehnološkega podjetja Perpetuum Mobile ter kot pisec vsebin za razne podjetniške spletne portale, kot sta Forbes in Mreza. 

V zadnjih letih se je imel priložnost pogovarjati z nekaterimi najbolj ambicioznimi in uspešnimi posamezniki iz Evrope, ki so v zadnjih letih na tej celini povzročili pravo pravcato startup revolucijo. Govora je o podjetnikih, ki stojijo za startupi SoundCloud, Prezi, Last.fm, Mendeley, Fon, Deezer, Supercell ipd., ki pa so zaradi medijskega preferiranja ameriških podjetij pogosto zapostavljeni. Špigel se je zato odločil, da njihove zgodbe, ki jih je za vsakega izmed njih pisal okoli 4 leta, združi v knjigi. Poimenoval jo je The European Startup Revolution”

Da bi pridobil zadostna sredstva za končanje produkcije tiskanih in elektronskih knjig, se je odpravil na platformo za množično financiranje Indiegogo. Kampanja, ki se je že izkazala za uspešno, saj je zastavljeni cilj v višini 8.192 dolarjev že presegla, je sedaj v zadnjih izdihljajih – podprete jo lahko še do 27. februarja 2015, in sicer na spodnji povezavi. 

Vir: Indiegogo: The European Startup Revolution

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje