Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Na crowdfunding platformi Indiegogo se odštevajo še zadnje ure kampanje The European Startup Revolution, za katero stoji hrvaški podjetnik Ivo Špigel z ekipo. Željeni cilj je že dosežen, kar pomeni, da bo knjiga intervjujev z vodilnimi evropskimi startupovci izšla že čez nekaj mesecev.
Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegoga izdal knjigo o startupih (Vir slike: Indiegogo)

Ivo Špigel je v podjetniškem svetu prisoten že več let, in sicer kot soustanovitelj tehnološkega bloga Tech.eu in tehnološkega podjetja Perpetuum Mobile ter kot pisec vsebin za razne podjetniške spletne portale, kot sta Forbes in Mreza. 

V zadnjih letih se je imel priložnost pogovarjati z nekaterimi najbolj ambicioznimi in uspešnimi posamezniki iz Evrope, ki so v zadnjih letih na tej celini povzročili pravo pravcato startup revolucijo. Govora je o podjetnikih, ki stojijo za startupi SoundCloud, Prezi, Last.fm, Mendeley, Fon, Deezer, Supercell ipd., ki pa so zaradi medijskega preferiranja ameriških podjetij pogosto zapostavljeni. Špigel se je zato odločil, da njihove zgodbe, ki jih je za vsakega izmed njih pisal okoli 4 leta, združi v knjigi. Poimenoval jo je The European Startup Revolution”

Da bi pridobil zadostna sredstva za končanje produkcije tiskanih in elektronskih knjig, se je odpravil na platformo za množično financiranje Indiegogo. Kampanja, ki se je že izkazala za uspešno, saj je zastavljeni cilj v višini 8.192 dolarjev že presegla, je sedaj v zadnjih izdihljajih – podprete jo lahko še do 27. februarja 2015, in sicer na spodnji povezavi. 

Vir: Indiegogo: The European Startup Revolution

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje