Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Na crowdfunding platformi Indiegogo se odštevajo še zadnje ure kampanje The European Startup Revolution, za katero stoji hrvaški podjetnik Ivo Špigel z ekipo. Željeni cilj je že dosežen, kar pomeni, da bo knjiga intervjujev z vodilnimi evropskimi startupovci izšla že čez nekaj mesecev.
Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegoga izdal knjigo o startupih (Vir slike: Indiegogo)

Ivo Špigel je v podjetniškem svetu prisoten že več let, in sicer kot soustanovitelj tehnološkega bloga Tech.eu in tehnološkega podjetja Perpetuum Mobile ter kot pisec vsebin za razne podjetniške spletne portale, kot sta Forbes in Mreza. 

V zadnjih letih se je imel priložnost pogovarjati z nekaterimi najbolj ambicioznimi in uspešnimi posamezniki iz Evrope, ki so v zadnjih letih na tej celini povzročili pravo pravcato startup revolucijo. Govora je o podjetnikih, ki stojijo za startupi SoundCloud, Prezi, Last.fm, Mendeley, Fon, Deezer, Supercell ipd., ki pa so zaradi medijskega preferiranja ameriških podjetij pogosto zapostavljeni. Špigel se je zato odločil, da njihove zgodbe, ki jih je za vsakega izmed njih pisal okoli 4 leta, združi v knjigi. Poimenoval jo je The European Startup Revolution”

Da bi pridobil zadostna sredstva za končanje produkcije tiskanih in elektronskih knjig, se je odpravil na platformo za množično financiranje Indiegogo. Kampanja, ki se je že izkazala za uspešno, saj je zastavljeni cilj v višini 8.192 dolarjev že presegla, je sedaj v zadnjih izdihljajih – podprete jo lahko še do 27. februarja 2015, in sicer na spodnji povezavi. 

Vir: Indiegogo: The European Startup Revolution

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje