Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Na crowdfunding platformi Indiegogo se odštevajo še zadnje ure kampanje The European Startup Revolution, za katero stoji hrvaški podjetnik Ivo Špigel z ekipo. Željeni cilj je že dosežen, kar pomeni, da bo knjiga intervjujev z vodilnimi evropskimi startupovci izšla že čez nekaj mesecev.
Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegogo izdal knjigo o startupih

Hrvaški podjetnik bo s pomočjo Indiegoga izdal knjigo o startupih (Vir slike: Indiegogo)

Ivo Špigel je v podjetniškem svetu prisoten že več let, in sicer kot soustanovitelj tehnološkega bloga Tech.eu in tehnološkega podjetja Perpetuum Mobile ter kot pisec vsebin za razne podjetniške spletne portale, kot sta Forbes in Mreza. 

V zadnjih letih se je imel priložnost pogovarjati z nekaterimi najbolj ambicioznimi in uspešnimi posamezniki iz Evrope, ki so v zadnjih letih na tej celini povzročili pravo pravcato startup revolucijo. Govora je o podjetnikih, ki stojijo za startupi SoundCloud, Prezi, Last.fm, Mendeley, Fon, Deezer, Supercell ipd., ki pa so zaradi medijskega preferiranja ameriških podjetij pogosto zapostavljeni. Špigel se je zato odločil, da njihove zgodbe, ki jih je za vsakega izmed njih pisal okoli 4 leta, združi v knjigi. Poimenoval jo je The European Startup Revolution”

Da bi pridobil zadostna sredstva za končanje produkcije tiskanih in elektronskih knjig, se je odpravil na platformo za množično financiranje Indiegogo. Kampanja, ki se je že izkazala za uspešno, saj je zastavljeni cilj v višini 8.192 dolarjev že presegla, je sedaj v zadnjih izdihljajih – podprete jo lahko še do 27. februarja 2015, in sicer na spodnji povezavi. 

Vir: Indiegogo: The European Startup Revolution

Oznake: , , ,