HTC marca s svojo prvo pametno uro

Tajvanski HTC je vendarle sporočil veselo novico – svojim privržencem bo marca na Mobile World Congress razkril svojo prvo nosljivo napravico, pametno uro. To je želel na trg poslati že lani, a si je pozneje vodstvo premislilo.
HTC marca s svojo prvo pametno uro

HTC se naj bi marca predstavil s pametno uro (Vir slike: YouTube).

Poleg pametne ure bo podjetje predstavilo tudi naslednika uspešnega modela HTC One M8, M9. Ta naj bi bil opremljen z 20 MP zmogljivo zadnjo kamero, osem jedrnim procesorjem Snapdragon 810 in izboljšano UtraPixel sprednjo kamero, poroča Bloomberg. Drugi navajajo tudi, da naj bi ponudili M9 v dveh velikostih, kar je precej podobno Applovi taktiki. Spomnimo se iPhone 6 in iPhone 6 Plus.

Lanski poskus se je izjalovil

Podjetje pa ni razkrilo podrobnosti specifikacij svoje prve pametne ure. Znano je partnerstvo HTC-ja s športno obarvano blagovno znamko Under Armour z namenom sodelovanja pri razvoju pametne ure, ki bi podpirala njihovo fitnes programsko opremo. HTC je sprva načrtoval izid pametne ure že lani, a so si pozneje v vodstvu premislili, da preprosto še ni povsem nared za trg.

Po treh četrtletjih izgube končno dobiček!

Prav tako še ni znana cena – ne za pametno uro, niti ne za M9. Podjetje, ki si želi tekmovati s Samsungom in Applom, kljub dovršenim napravicam – spomnimo se norije o izidu HTC One -, ne dosega rezultatov, kot bi si jih želelo. So pa lani končno, po treh slabih četrtletjih, zabeležili dobiček. Ta se je v primerjavi z enakim obdobjem lani (od oktobra do decembra) povečal za več kot 50 odstotkov.

RE kamera na voljo tudi za iOS

HTC v zadnjih dneh nenehno preseneča. Tako je pred dnevi napovedal prenos v živo z RE kamero na YouTube. To bi uporabnikom omogočilo enostavno deljenje trenutka na njihov YouTube kanal. Storitev je v spletni tržnici Google Play na voljo prek brezplačne posodobitve aplikacije RE. Poleg delitev posebnih trenutkov s tistimi, ki ne morejo biti prisotni, omogoča tudi enostavno snemanje videoposnetkov. Za zdaj je na voljo le za uporabnike OS Android, napovedujejo pa, da bo še v prvem četrtletju leta 2015 na voljo tudi za uporabnike iOS naprav.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje