HTC marca s svojo prvo pametno uro

Tajvanski HTC je vendarle sporočil veselo novico – svojim privržencem bo marca na Mobile World Congress razkril svojo prvo nosljivo napravico, pametno uro. To je želel na trg poslati že lani, a si je pozneje vodstvo premislilo.
HTC marca s svojo prvo pametno uro

HTC se naj bi marca predstavil s pametno uro (Vir slike: YouTube).

Poleg pametne ure bo podjetje predstavilo tudi naslednika uspešnega modela HTC One M8, M9. Ta naj bi bil opremljen z 20 MP zmogljivo zadnjo kamero, osem jedrnim procesorjem Snapdragon 810 in izboljšano UtraPixel sprednjo kamero, poroča Bloomberg. Drugi navajajo tudi, da naj bi ponudili M9 v dveh velikostih, kar je precej podobno Applovi taktiki. Spomnimo se iPhone 6 in iPhone 6 Plus.

Lanski poskus se je izjalovil

Podjetje pa ni razkrilo podrobnosti specifikacij svoje prve pametne ure. Znano je partnerstvo HTC-ja s športno obarvano blagovno znamko Under Armour z namenom sodelovanja pri razvoju pametne ure, ki bi podpirala njihovo fitnes programsko opremo. HTC je sprva načrtoval izid pametne ure že lani, a so si pozneje v vodstvu premislili, da preprosto še ni povsem nared za trg.

Po treh četrtletjih izgube končno dobiček!

Prav tako še ni znana cena – ne za pametno uro, niti ne za M9. Podjetje, ki si želi tekmovati s Samsungom in Applom, kljub dovršenim napravicam – spomnimo se norije o izidu HTC One -, ne dosega rezultatov, kot bi si jih želelo. So pa lani končno, po treh slabih četrtletjih, zabeležili dobiček. Ta se je v primerjavi z enakim obdobjem lani (od oktobra do decembra) povečal za več kot 50 odstotkov.

RE kamera na voljo tudi za iOS

HTC v zadnjih dneh nenehno preseneča. Tako je pred dnevi napovedal prenos v živo z RE kamero na YouTube. To bi uporabnikom omogočilo enostavno deljenje trenutka na njihov YouTube kanal. Storitev je v spletni tržnici Google Play na voljo prek brezplačne posodobitve aplikacije RE. Poleg delitev posebnih trenutkov s tistimi, ki ne morejo biti prisotni, omogoča tudi enostavno snemanje videoposnetkov. Za zdaj je na voljo le za uporabnike OS Android, napovedujejo pa, da bo še v prvem četrtletju leta 2015 na voljo tudi za uporabnike iOS naprav.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje