HTC marca s svojo prvo pametno uro

Tajvanski HTC je vendarle sporočil veselo novico – svojim privržencem bo marca na Mobile World Congress razkril svojo prvo nosljivo napravico, pametno uro. To je želel na trg poslati že lani, a si je pozneje vodstvo premislilo.
HTC marca s svojo prvo pametno uro

HTC se naj bi marca predstavil s pametno uro (Vir slike: YouTube).

Poleg pametne ure bo podjetje predstavilo tudi naslednika uspešnega modela HTC One M8, M9. Ta naj bi bil opremljen z 20 MP zmogljivo zadnjo kamero, osem jedrnim procesorjem Snapdragon 810 in izboljšano UtraPixel sprednjo kamero, poroča Bloomberg. Drugi navajajo tudi, da naj bi ponudili M9 v dveh velikostih, kar je precej podobno Applovi taktiki. Spomnimo se iPhone 6 in iPhone 6 Plus.

Lanski poskus se je izjalovil

Podjetje pa ni razkrilo podrobnosti specifikacij svoje prve pametne ure. Znano je partnerstvo HTC-ja s športno obarvano blagovno znamko Under Armour z namenom sodelovanja pri razvoju pametne ure, ki bi podpirala njihovo fitnes programsko opremo. HTC je sprva načrtoval izid pametne ure že lani, a so si pozneje v vodstvu premislili, da preprosto še ni povsem nared za trg.

Po treh četrtletjih izgube končno dobiček!

Prav tako še ni znana cena – ne za pametno uro, niti ne za M9. Podjetje, ki si želi tekmovati s Samsungom in Applom, kljub dovršenim napravicam – spomnimo se norije o izidu HTC One -, ne dosega rezultatov, kot bi si jih želelo. So pa lani končno, po treh slabih četrtletjih, zabeležili dobiček. Ta se je v primerjavi z enakim obdobjem lani (od oktobra do decembra) povečal za več kot 50 odstotkov.

RE kamera na voljo tudi za iOS

HTC v zadnjih dneh nenehno preseneča. Tako je pred dnevi napovedal prenos v živo z RE kamero na YouTube. To bi uporabnikom omogočilo enostavno deljenje trenutka na njihov YouTube kanal. Storitev je v spletni tržnici Google Play na voljo prek brezplačne posodobitve aplikacije RE. Poleg delitev posebnih trenutkov s tistimi, ki ne morejo biti prisotni, omogoča tudi enostavno snemanje videoposnetkov. Za zdaj je na voljo le za uporabnike OS Android, napovedujejo pa, da bo še v prvem četrtletju leta 2015 na voljo tudi za uporabnike iOS naprav.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje