I. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni

Predstavljamo vam 10 startupov, ki veliko obetajo in moramo biti nanje še posebno pozorni. Gre za startupe, ki so jih ustanovili mladi podjetniki čez lužo. V prvem delu vam bomo tako predstavili Ampush, GSM Nation, Enplug, Blue Track Media in Cater2.me.
II. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni

II. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni. (Vir slike: sxc.hu)

1. Ampush

Kraj: San Francisco, ZDA

Ustanovljen: 2009

Ustanovitelji: Chris Amos (29 let), Jesse Pujji (29 let) in Nick Shahmet (29 let)

S čim se ukvarjajo pri Ampush? Ampush je tehnološki startup, ki se ukvarja z oglaševanjem na družbenih omrežjih in pomaga podjetjem in njihovim blagovnim znamkam, da dosegajo boljše rezultate pri oglaševanju preko družbenih omrežij. Njihove stranke so med drugimi tudi MasterCard, Rdio, HotelTonight, Kellogg’s, Warrior Dash in Sojo Studios.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Ampush je bil pred kratkim nagrajen s prestižno nagrado Strategic Preferred Marketing Developer s strani Facebooka. Poleg tega pa je bil Ampush eno izmed prvih oglaševalskih podjetij, ki je sklenilo partnerstvo s Facebook oglaševalsko platformo.

2. GSM Nation LLC

Kraj: Seattle, ZDA

Ustanovljen: 2010

Ustanovitelj: Ahmed Khattak (27 let)

S čim se ukvarjajo pri GSM Nation? GSM Nation ponuja širok izbor pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in ostalih brezžičnih naprav. Poleg omenjenih naprav pri GSM Nation ponujajo tudi storitve brez dolgoročne vezave in organizacijske storitve namenjene podjetjem.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Šele po treh letih delovanja bo podjetje letos ustvarilo 100 milijonov dolarjev prihodkov.

3. Enplug

Kraj: Los Angeles, ZDA

Ustanovljen: 2012

Ustanovitelji: David Zhu, Navdeep Reddy in Nanxi Lui

S čim se ukvarjajo pri Enplug? Startup Enplug ponuja interaktivne mreže namenjene tabličnim računalnikom in podobnim napravam. Največkrat se njihova storitev uporablja v gostinstvu v obliki interaktivnih menijev.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Enplug je zanimiv predvsem zaradi ekipe, ki stoji v ozadju. Eden izmed ustanoviteljev je zgradil sistem za trgovanje, ki se še danes uporablja na Wall Streetu, Zhu poleg omenjenega startupa že od 18 leta služi milijone s spletno poker igralnico, Lui pa je članica fundacije Lady Gaga, ki se ukvarja z razvojem biotehnologije.

4. Blue Track Media

Kraj: Dallas, ZDA

Ustanovljen: 2009

Ustanovitelj: Shahzil Amin (24 let)

S čim se ukvarjajo pri Blue Track Media? Blue Track Media je oglaševalska agencija, ki je specializirana za drugačne metode oglaševanja, kot so posebni partnerski programi, ki povezujejo založnike in omenjene programe.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Ustanovitelj startupa Blue Track Media je nadvse motiviran in iznajdljiv podjetnik, ki je že pri rosnih 16 letih postal podjetnik in obljubil svoji mami, da ji čez pol leta ne bo nikoli več treba delati in obljubo tudi držal.

5. Cater2.me

Kraj: San Francisco, ZDA

Ustanovljen: 2010

Ustanovitelja: Alex Lorton (29 let) in Zachary Yungst (30 let)

S čim se ukvarjajo pri Cater2.me? Startup Cater2.me povezuje kuharske mojstre, dostavljavce hrane, oglaševalce in lokalno pridelano hrano s pisarnami in startupi v Silicijevi dolini, New Yorku in Chicagu. V manj kot dveh letih je startupu Cater2.me uspelo postreči približno 800.000 kosil.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Z jasno vizijo izboljšati življenjski slog zaposlenih v velikih in majhnih podjetjih je startupu Cater2.me uspelo sodelovati že z velikimi in zvenečimi imeni, kot so Square, Apple in Dropbox.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje