I. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni

Predstavljamo vam 10 startupov, ki veliko obetajo in moramo biti nanje še posebno pozorni. Gre za startupe, ki so jih ustanovili mladi podjetniki čez lužo. V prvem delu vam bomo tako predstavili Ampush, GSM Nation, Enplug, Blue Track Media in Cater2.me.
II. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni

II. del: 10 startupov na katere moramo biti pozorni. (Vir slike: sxc.hu)

1. Ampush

Kraj: San Francisco, ZDA

Ustanovljen: 2009

Ustanovitelji: Chris Amos (29 let), Jesse Pujji (29 let) in Nick Shahmet (29 let)

S čim se ukvarjajo pri Ampush? Ampush je tehnološki startup, ki se ukvarja z oglaševanjem na družbenih omrežjih in pomaga podjetjem in njihovim blagovnim znamkam, da dosegajo boljše rezultate pri oglaševanju preko družbenih omrežij. Njihove stranke so med drugimi tudi MasterCard, Rdio, HotelTonight, Kellogg’s, Warrior Dash in Sojo Studios.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Ampush je bil pred kratkim nagrajen s prestižno nagrado Strategic Preferred Marketing Developer s strani Facebooka. Poleg tega pa je bil Ampush eno izmed prvih oglaševalskih podjetij, ki je sklenilo partnerstvo s Facebook oglaševalsko platformo.

2. GSM Nation LLC

Kraj: Seattle, ZDA

Ustanovljen: 2010

Ustanovitelj: Ahmed Khattak (27 let)

S čim se ukvarjajo pri GSM Nation? GSM Nation ponuja širok izbor pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in ostalih brezžičnih naprav. Poleg omenjenih naprav pri GSM Nation ponujajo tudi storitve brez dolgoročne vezave in organizacijske storitve namenjene podjetjem.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Šele po treh letih delovanja bo podjetje letos ustvarilo 100 milijonov dolarjev prihodkov.

3. Enplug

Kraj: Los Angeles, ZDA

Ustanovljen: 2012

Ustanovitelji: David Zhu, Navdeep Reddy in Nanxi Lui

S čim se ukvarjajo pri Enplug? Startup Enplug ponuja interaktivne mreže namenjene tabličnim računalnikom in podobnim napravam. Največkrat se njihova storitev uporablja v gostinstvu v obliki interaktivnih menijev.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Enplug je zanimiv predvsem zaradi ekipe, ki stoji v ozadju. Eden izmed ustanoviteljev je zgradil sistem za trgovanje, ki se še danes uporablja na Wall Streetu, Zhu poleg omenjenega startupa že od 18 leta služi milijone s spletno poker igralnico, Lui pa je članica fundacije Lady Gaga, ki se ukvarja z razvojem biotehnologije.

4. Blue Track Media

Kraj: Dallas, ZDA

Ustanovljen: 2009

Ustanovitelj: Shahzil Amin (24 let)

S čim se ukvarjajo pri Blue Track Media? Blue Track Media je oglaševalska agencija, ki je specializirana za drugačne metode oglaševanja, kot so posebni partnerski programi, ki povezujejo založnike in omenjene programe.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Ustanovitelj startupa Blue Track Media je nadvse motiviran in iznajdljiv podjetnik, ki je že pri rosnih 16 letih postal podjetnik in obljubil svoji mami, da ji čez pol leta ne bo nikoli več treba delati in obljubo tudi držal.

5. Cater2.me

Kraj: San Francisco, ZDA

Ustanovljen: 2010

Ustanovitelja: Alex Lorton (29 let) in Zachary Yungst (30 let)

S čim se ukvarjajo pri Cater2.me? Startup Cater2.me povezuje kuharske mojstre, dostavljavce hrane, oglaševalce in lokalno pridelano hrano s pisarnami in startupi v Silicijevi dolini, New Yorku in Chicagu. V manj kot dveh letih je startupu Cater2.me uspelo postreči približno 800.000 kosil.

Zakaj moramo biti pozorni na ta startup? Z jasno vizijo izboljšati življenjski slog zaposlenih v velikih in majhnih podjetjih je startupu Cater2.me uspelo sodelovati že z velikimi in zvenečimi imeni, kot so Square, Apple in Dropbox.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje