Ima IEDC-Poslovna šola Bled najinovativnejši študij?

IEDC-Poslovna šola Bled premika meje področja poslovnega izobraževanja v Sloveniji. S še tremi drugimi finalisti je bila namreč nominirana v ožji izbor za prestižno Nagrado za najbolj inovativen študijski program MBA, ki ga podeljuje mednarodno združenje "The Association of MBAs".

IEDC-Poslovna šola Bled je eden izmed štirih finalistov, ki se potegujejo za Nagrado za najbolj inovativen program MBA leta 2012. Ostali trije finalisti so francoska poslovna šola INSEAD, Fakulteta za ekonomijo in management Univerze v Wuhanu, Kitajska, ter Poslovna šola Arthur Lok Jack, Trinidad in Tobago.

Prestižno nagrado podeljuje mednarodna profesionalna asociacija Združenje MBA-jev, najvplivnejša institucija za akreditiranje študijskih programov MBA, ki je od svoje ustanovitve leta 1967 podelila akreditacije AMBA že 700 programom na 198 poslovnih šolah. Nagrado podeljujejo z namenom, da bi osvetlili nove in originalne prijeme v poslovnem izobraževanju.

Že sama uvrstitev v finalni izbor za blejsko Poslovno šolo pomeni veliko čast, saj dokazuje, da ustvarja programe MBA, ki so vsebinsko zelo kakovostni in inovativni ter da z drznimi potezami vpeljuje sveže, nepreizkušene ideje in koncepte. IEDC-Poslovna šola Bled, ki jo vodi dr. Danica Purg, mednarodni dekan leta 2010, je pionir na področju učenja za ustvarjalno vodenje. Njen inovativen pristop spodbuja poslovne voditelje k uporabi novih in bolj ustvarjalnih načinov za soočanje s sodobnimi izzivi.

Dr. Ian Sutherland, pomočnik dekanje za raziskovalno dejavnost na IEDC-Poslovni šoli Bled, je poudaril: “Naša šola je bila nominirana za najbolj inovativni program MBA zaradi izjemnega prispevka na področju povezovanja umetnosti in voditeljstva v poslovnem izobraževanju. To smo vključili v redni urnik programov MBA. Ustvarjanje z umetnostjo je namreč zanesljiva pot v svet kreativnosti – svet, ki ga organizacijske strukture, hierarhije in birokratski postopki močno krnijo, po drugi strani pa je ravno ta svet nujen za uspeh podjetij.

Katera šola bo prejemnica te prestižne nagrade, bo znano 17. oktobra. Držimo pesti!

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje