Ima IEDC-Poslovna šola Bled najinovativnejši študij?

IEDC-Poslovna šola Bled premika meje področja poslovnega izobraževanja v Sloveniji. S še tremi drugimi finalisti je bila namreč nominirana v ožji izbor za prestižno Nagrado za najbolj inovativen študijski program MBA, ki ga podeljuje mednarodno združenje "The Association of MBAs".

IEDC-Poslovna šola Bled je eden izmed štirih finalistov, ki se potegujejo za Nagrado za najbolj inovativen program MBA leta 2012. Ostali trije finalisti so francoska poslovna šola INSEAD, Fakulteta za ekonomijo in management Univerze v Wuhanu, Kitajska, ter Poslovna šola Arthur Lok Jack, Trinidad in Tobago.

Prestižno nagrado podeljuje mednarodna profesionalna asociacija Združenje MBA-jev, najvplivnejša institucija za akreditiranje študijskih programov MBA, ki je od svoje ustanovitve leta 1967 podelila akreditacije AMBA že 700 programom na 198 poslovnih šolah. Nagrado podeljujejo z namenom, da bi osvetlili nove in originalne prijeme v poslovnem izobraževanju.

Že sama uvrstitev v finalni izbor za blejsko Poslovno šolo pomeni veliko čast, saj dokazuje, da ustvarja programe MBA, ki so vsebinsko zelo kakovostni in inovativni ter da z drznimi potezami vpeljuje sveže, nepreizkušene ideje in koncepte. IEDC-Poslovna šola Bled, ki jo vodi dr. Danica Purg, mednarodni dekan leta 2010, je pionir na področju učenja za ustvarjalno vodenje. Njen inovativen pristop spodbuja poslovne voditelje k uporabi novih in bolj ustvarjalnih načinov za soočanje s sodobnimi izzivi.

Dr. Ian Sutherland, pomočnik dekanje za raziskovalno dejavnost na IEDC-Poslovni šoli Bled, je poudaril: “Naša šola je bila nominirana za najbolj inovativni program MBA zaradi izjemnega prispevka na področju povezovanja umetnosti in voditeljstva v poslovnem izobraževanju. To smo vključili v redni urnik programov MBA. Ustvarjanje z umetnostjo je namreč zanesljiva pot v svet kreativnosti – svet, ki ga organizacijske strukture, hierarhije in birokratski postopki močno krnijo, po drugi strani pa je ravno ta svet nujen za uspeh podjetij.

Katera šola bo prejemnica te prestižne nagrade, bo znano 17. oktobra. Držimo pesti!

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje