Ima IEDC-Poslovna šola Bled najinovativnejši študij?

IEDC-Poslovna šola Bled premika meje področja poslovnega izobraževanja v Sloveniji. S še tremi drugimi finalisti je bila namreč nominirana v ožji izbor za prestižno Nagrado za najbolj inovativen študijski program MBA, ki ga podeljuje mednarodno združenje "The Association of MBAs".

IEDC-Poslovna šola Bled je eden izmed štirih finalistov, ki se potegujejo za Nagrado za najbolj inovativen program MBA leta 2012. Ostali trije finalisti so francoska poslovna šola INSEAD, Fakulteta za ekonomijo in management Univerze v Wuhanu, Kitajska, ter Poslovna šola Arthur Lok Jack, Trinidad in Tobago.

Prestižno nagrado podeljuje mednarodna profesionalna asociacija Združenje MBA-jev, najvplivnejša institucija za akreditiranje študijskih programov MBA, ki je od svoje ustanovitve leta 1967 podelila akreditacije AMBA že 700 programom na 198 poslovnih šolah. Nagrado podeljujejo z namenom, da bi osvetlili nove in originalne prijeme v poslovnem izobraževanju.

Že sama uvrstitev v finalni izbor za blejsko Poslovno šolo pomeni veliko čast, saj dokazuje, da ustvarja programe MBA, ki so vsebinsko zelo kakovostni in inovativni ter da z drznimi potezami vpeljuje sveže, nepreizkušene ideje in koncepte. IEDC-Poslovna šola Bled, ki jo vodi dr. Danica Purg, mednarodni dekan leta 2010, je pionir na področju učenja za ustvarjalno vodenje. Njen inovativen pristop spodbuja poslovne voditelje k uporabi novih in bolj ustvarjalnih načinov za soočanje s sodobnimi izzivi.

Dr. Ian Sutherland, pomočnik dekanje za raziskovalno dejavnost na IEDC-Poslovni šoli Bled, je poudaril: “Naša šola je bila nominirana za najbolj inovativni program MBA zaradi izjemnega prispevka na področju povezovanja umetnosti in voditeljstva v poslovnem izobraževanju. To smo vključili v redni urnik programov MBA. Ustvarjanje z umetnostjo je namreč zanesljiva pot v svet kreativnosti – svet, ki ga organizacijske strukture, hierarhije in birokratski postopki močno krnijo, po drugi strani pa je ravno ta svet nujen za uspeh podjetij.

Katera šola bo prejemnica te prestižne nagrade, bo znano 17. oktobra. Držimo pesti!

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje