Imidž je naša blagovna znamka

Lahko bi rekli, da je naš osebni izgled osebna etiketa o življenju in uspehu. V današnjem času je imidž največja vizitka nas, našega znanja in naših izkušenj. S svojim videzom sporočamo svoje lastnosti, želje in status.
Imidž je naša blagovna znamka

S pravim imidžem hitreje do uspeha.

Ne glede na to, kako močno smo prepričani vase, kaj si mislimo o sebi in kako dobro opravljamo svoje delo, je naša celostna podoba najpomembnejše sporočilo, ki ga pošiljamo svojim sodelavcem, poslovnim partnerjem ali javnosti. Kajti delo, ki ga opravljamo se nanaša na komunikacijo v pisni ali izgovorjeni obliki. In prav slednja, kjer vizualno nastopamo, je komunikacija našega imidža. Vpliva na to kako nas ljudje doživljajo.

Sporočilo je odvisno od gibanja našega telesa in obraza, od tona glasu in od celostne podobe. Med vsem naštetim pa ima videz, ki se nanaša na pričesko, oblačila, obutev, modne dodatke in ličila pri ženskah prevladujoč pomen. Na tej podlagi današnja vizualna družba sodi in ocenjuje posameznika. Zaradi tega je naš zunanji videz tudi naš poslovni imidž. Z njim predstavljamo svojo profesionalnost, sposobnost in kompetentnost za delo. Po drugi strani pa je to tudi imidž podjetja in njegovih storitev. Zato se imidž podjetja začne in konča z gradnjo imidža vsakega zaposlenega v njem.

Potrebnih je le dobrih 10 sekund, da ocenimo posameznika. Bodite ocenjeni z najboljšim pozitivnim vtisom ob vsaki priložnosti, saj ste vi sami vaša največja priložnost!

Mladim podjetnikom svetuje: http://www.obleci.se.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje