Imidž je naša blagovna znamka

Lahko bi rekli, da je naš osebni izgled osebna etiketa o življenju in uspehu. V današnjem času je imidž največja vizitka nas, našega znanja in naših izkušenj. S svojim videzom sporočamo svoje lastnosti, želje in status.
Imidž je naša blagovna znamka

S pravim imidžem hitreje do uspeha.

Ne glede na to, kako močno smo prepričani vase, kaj si mislimo o sebi in kako dobro opravljamo svoje delo, je naša celostna podoba najpomembnejše sporočilo, ki ga pošiljamo svojim sodelavcem, poslovnim partnerjem ali javnosti. Kajti delo, ki ga opravljamo se nanaša na komunikacijo v pisni ali izgovorjeni obliki. In prav slednja, kjer vizualno nastopamo, je komunikacija našega imidža. Vpliva na to kako nas ljudje doživljajo.

Sporočilo je odvisno od gibanja našega telesa in obraza, od tona glasu in od celostne podobe. Med vsem naštetim pa ima videz, ki se nanaša na pričesko, oblačila, obutev, modne dodatke in ličila pri ženskah prevladujoč pomen. Na tej podlagi današnja vizualna družba sodi in ocenjuje posameznika. Zaradi tega je naš zunanji videz tudi naš poslovni imidž. Z njim predstavljamo svojo profesionalnost, sposobnost in kompetentnost za delo. Po drugi strani pa je to tudi imidž podjetja in njegovih storitev. Zato se imidž podjetja začne in konča z gradnjo imidža vsakega zaposlenega v njem.

Potrebnih je le dobrih 10 sekund, da ocenimo posameznika. Bodite ocenjeni z najboljšim pozitivnim vtisom ob vsaki priložnosti, saj ste vi sami vaša največja priložnost!

Mladim podjetnikom svetuje: http://www.obleci.se.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje