Imidž je naša blagovna znamka

Lahko bi rekli, da je naš osebni izgled osebna etiketa o življenju in uspehu. V današnjem času je imidž največja vizitka nas, našega znanja in naših izkušenj. S svojim videzom sporočamo svoje lastnosti, želje in status.
Imidž je naša blagovna znamka

S pravim imidžem hitreje do uspeha.

Ne glede na to, kako močno smo prepričani vase, kaj si mislimo o sebi in kako dobro opravljamo svoje delo, je naša celostna podoba najpomembnejše sporočilo, ki ga pošiljamo svojim sodelavcem, poslovnim partnerjem ali javnosti. Kajti delo, ki ga opravljamo se nanaša na komunikacijo v pisni ali izgovorjeni obliki. In prav slednja, kjer vizualno nastopamo, je komunikacija našega imidža. Vpliva na to kako nas ljudje doživljajo.

Sporočilo je odvisno od gibanja našega telesa in obraza, od tona glasu in od celostne podobe. Med vsem naštetim pa ima videz, ki se nanaša na pričesko, oblačila, obutev, modne dodatke in ličila pri ženskah prevladujoč pomen. Na tej podlagi današnja vizualna družba sodi in ocenjuje posameznika. Zaradi tega je naš zunanji videz tudi naš poslovni imidž. Z njim predstavljamo svojo profesionalnost, sposobnost in kompetentnost za delo. Po drugi strani pa je to tudi imidž podjetja in njegovih storitev. Zato se imidž podjetja začne in konča z gradnjo imidža vsakega zaposlenega v njem.

Potrebnih je le dobrih 10 sekund, da ocenimo posameznika. Bodite ocenjeni z najboljšim pozitivnim vtisom ob vsaki priložnosti, saj ste vi sami vaša največja priložnost!

Mladim podjetnikom svetuje: http://www.obleci.se.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje