Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, da je oblikovanje postalo eno od glavnih konkurenčnih prednosti sodobnih podjetij. Regijska premiera dokumentarnega filma bo 20. septembra, ob 19. uri, v Kinu Evropa, v Zagrebu.
Infinum in Invision predstavljajo "Design Disruptors"

Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Niz navdihujočih zgodb s strani priznanih oblikovalcev, dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, kako se s fokusom na končnega uporabnika, skozi prizmo oblikovanja razlikujejo več milijonske industrije ter pretresajo tradicionalna gospodarstva.

Vodilni iz družb, kot so Airbnb, Facebook, Google, Netflix, Pinterest, Spotify, Twitter in drugi, pojasnjujejo, kako razmišljajo najkreativnijše moči naše generacije ter uporabljajo oblikovanje za transformacijo našega vsakodnevnika.

Postavitev oblikovanja in uporabniške izkušnje v ospredje spremeni vse okrog nas – od tega, kako najeti stanovanje ali avto, do tega, kako iščemo novo glasbo.

Projekcijo organizira Infinum, ena od najbolj znanih regijskih agencij za oblikovanje in razvoj programske opreme, v sodelovanju z znanim ameriškim podjetjem Invision, ki je tudi producirala ta film.

Glavna razlika med razvojem programske opreme danes in 10 let nazaj je, da se je proces zasnove oblikovanja spremenil v celoti. Kot rezultat tega imamo danes uporabne in koristne digitalne produkte, ki so del vsakdanjika številnih uporabnikov,” pojasnuje Marina Jukić, vodja projektne skupine oblikovalcev v Infinumu.

Projekciji filma bo sledila tudi panelna razprava in neformalno druženje.

Projekcija je brezplačna, rezervacija vstopnic in več informacij o filmu se nahaja na spletnem mestu infinum.co/design-disruptors.

O InVisionu

Invision je najbolj popularna platforma za spletno načrtovanje, oblikovanje in razvoj prototipov, ki omogoča sodelovanje med oblikovalci in ekipami. Trenutno ima 2 milijona uporabnikov, ki prek platforme iterirajo, testirajo in izboljšujejo vizualne izdelke. Platformo Invision uporabljajo globalno priznana podjetja kot so Disney, IBM, Walmart, Apple in drugi.

O Infinumu

Infinum se ukvarja z oblikovanjem, načrtovanjem in razvojem mobilnih ter spletnih aplikacij. S poslovnimi enotami v ZDA, na Hrvaškem in v Sloveniji, podjetje razvija programske rešitve za globalni trg. Z uporabo sodobne tehnologije ter ustvarjanjem funkcionalnih in elegantnih rešitev, se je Infinum uveljavil na področju svetovanja in ustvarjanja programske opreme v področjih bančništva, telekomunikacij, zdravja, turizma, medijev in mnogih drugih.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje