Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, da je oblikovanje postalo eno od glavnih konkurenčnih prednosti sodobnih podjetij. Regijska premiera dokumentarnega filma bo 20. septembra, ob 19. uri, v Kinu Evropa, v Zagrebu.
Infinum in Invision predstavljajo "Design Disruptors"

Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Niz navdihujočih zgodb s strani priznanih oblikovalcev, dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, kako se s fokusom na končnega uporabnika, skozi prizmo oblikovanja razlikujejo več milijonske industrije ter pretresajo tradicionalna gospodarstva.

Vodilni iz družb, kot so Airbnb, Facebook, Google, Netflix, Pinterest, Spotify, Twitter in drugi, pojasnjujejo, kako razmišljajo najkreativnijše moči naše generacije ter uporabljajo oblikovanje za transformacijo našega vsakodnevnika.

Postavitev oblikovanja in uporabniške izkušnje v ospredje spremeni vse okrog nas – od tega, kako najeti stanovanje ali avto, do tega, kako iščemo novo glasbo.

Projekcijo organizira Infinum, ena od najbolj znanih regijskih agencij za oblikovanje in razvoj programske opreme, v sodelovanju z znanim ameriškim podjetjem Invision, ki je tudi producirala ta film.

Glavna razlika med razvojem programske opreme danes in 10 let nazaj je, da se je proces zasnove oblikovanja spremenil v celoti. Kot rezultat tega imamo danes uporabne in koristne digitalne produkte, ki so del vsakdanjika številnih uporabnikov,” pojasnuje Marina Jukić, vodja projektne skupine oblikovalcev v Infinumu.

Projekciji filma bo sledila tudi panelna razprava in neformalno druženje.

Projekcija je brezplačna, rezervacija vstopnic in več informacij o filmu se nahaja na spletnem mestu infinum.co/design-disruptors.

O InVisionu

Invision je najbolj popularna platforma za spletno načrtovanje, oblikovanje in razvoj prototipov, ki omogoča sodelovanje med oblikovalci in ekipami. Trenutno ima 2 milijona uporabnikov, ki prek platforme iterirajo, testirajo in izboljšujejo vizualne izdelke. Platformo Invision uporabljajo globalno priznana podjetja kot so Disney, IBM, Walmart, Apple in drugi.

O Infinumu

Infinum se ukvarja z oblikovanjem, načrtovanjem in razvojem mobilnih ter spletnih aplikacij. S poslovnimi enotami v ZDA, na Hrvaškem in v Sloveniji, podjetje razvija programske rešitve za globalni trg. Z uporabo sodobne tehnologije ter ustvarjanjem funkcionalnih in elegantnih rešitev, se je Infinum uveljavil na področju svetovanja in ustvarjanja programske opreme v področjih bančništva, telekomunikacij, zdravja, turizma, medijev in mnogih drugih.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje