Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Avtor — 17.09.2016
Dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, da je oblikovanje postalo eno od glavnih konkurenčnih prednosti sodobnih podjetij. Regijska premiera dokumentarnega filma bo 20. septembra, ob 19. uri, v Kinu Evropa, v Zagrebu.
Infinum in Invision predstavljajo "Design Disruptors"

Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Niz navdihujočih zgodb s strani priznanih oblikovalcev, dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, kako se s fokusom na končnega uporabnika, skozi prizmo oblikovanja razlikujejo več milijonske industrije ter pretresajo tradicionalna gospodarstva.

Vodilni iz družb, kot so Airbnb, Facebook, Google, Netflix, Pinterest, Spotify, Twitter in drugi, pojasnjujejo, kako razmišljajo najkreativnijše moči naše generacije ter uporabljajo oblikovanje za transformacijo našega vsakodnevnika.

Postavitev oblikovanja in uporabniške izkušnje v ospredje spremeni vse okrog nas – od tega, kako najeti stanovanje ali avto, do tega, kako iščemo novo glasbo.

Projekcijo organizira Infinum, ena od najbolj znanih regijskih agencij za oblikovanje in razvoj programske opreme, v sodelovanju z znanim ameriškim podjetjem Invision, ki je tudi producirala ta film.

Glavna razlika med razvojem programske opreme danes in 10 let nazaj je, da se je proces zasnove oblikovanja spremenil v celoti. Kot rezultat tega imamo danes uporabne in koristne digitalne produkte, ki so del vsakdanjika številnih uporabnikov,” pojasnuje Marina Jukić, vodja projektne skupine oblikovalcev v Infinumu.

Projekciji filma bo sledila tudi panelna razprava in neformalno druženje.

Projekcija je brezplačna, rezervacija vstopnic in več informacij o filmu se nahaja na spletnem mestu infinum.co/design-disruptors.

O InVisionu

Invision je najbolj popularna platforma za spletno načrtovanje, oblikovanje in razvoj prototipov, ki omogoča sodelovanje med oblikovalci in ekipami. Trenutno ima 2 milijona uporabnikov, ki prek platforme iterirajo, testirajo in izboljšujejo vizualne izdelke. Platformo Invision uporabljajo globalno priznana podjetja kot so Disney, IBM, Walmart, Apple in drugi.

O Infinumu

Infinum se ukvarja z oblikovanjem, načrtovanjem in razvojem mobilnih ter spletnih aplikacij. S poslovnimi enotami v ZDA, na Hrvaškem in v Sloveniji, podjetje razvija programske rešitve za globalni trg. Z uporabo sodobne tehnologije ter ustvarjanjem funkcionalnih in elegantnih rešitev, se je Infinum uveljavil na področju svetovanja in ustvarjanja programske opreme v področjih bančništva, telekomunikacij, zdravja, turizma, medijev in mnogih drugih.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje