Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, da je oblikovanje postalo eno od glavnih konkurenčnih prednosti sodobnih podjetij. Regijska premiera dokumentarnega filma bo 20. septembra, ob 19. uri, v Kinu Evropa, v Zagrebu.
Infinum in Invision predstavljajo "Design Disruptors"

Infinum in Invision predstavljajo “Design Disruptors”

Niz navdihujočih zgodb s strani priznanih oblikovalcev, dokumentarni film “Design Disruptors” razkriva, kako se s fokusom na končnega uporabnika, skozi prizmo oblikovanja razlikujejo več milijonske industrije ter pretresajo tradicionalna gospodarstva.

Vodilni iz družb, kot so Airbnb, Facebook, Google, Netflix, Pinterest, Spotify, Twitter in drugi, pojasnjujejo, kako razmišljajo najkreativnijše moči naše generacije ter uporabljajo oblikovanje za transformacijo našega vsakodnevnika.

Postavitev oblikovanja in uporabniške izkušnje v ospredje spremeni vse okrog nas – od tega, kako najeti stanovanje ali avto, do tega, kako iščemo novo glasbo.

Projekcijo organizira Infinum, ena od najbolj znanih regijskih agencij za oblikovanje in razvoj programske opreme, v sodelovanju z znanim ameriškim podjetjem Invision, ki je tudi producirala ta film.

Glavna razlika med razvojem programske opreme danes in 10 let nazaj je, da se je proces zasnove oblikovanja spremenil v celoti. Kot rezultat tega imamo danes uporabne in koristne digitalne produkte, ki so del vsakdanjika številnih uporabnikov,” pojasnuje Marina Jukić, vodja projektne skupine oblikovalcev v Infinumu.

Projekciji filma bo sledila tudi panelna razprava in neformalno druženje.

Projekcija je brezplačna, rezervacija vstopnic in več informacij o filmu se nahaja na spletnem mestu infinum.co/design-disruptors.

O InVisionu

Invision je najbolj popularna platforma za spletno načrtovanje, oblikovanje in razvoj prototipov, ki omogoča sodelovanje med oblikovalci in ekipami. Trenutno ima 2 milijona uporabnikov, ki prek platforme iterirajo, testirajo in izboljšujejo vizualne izdelke. Platformo Invision uporabljajo globalno priznana podjetja kot so Disney, IBM, Walmart, Apple in drugi.

O Infinumu

Infinum se ukvarja z oblikovanjem, načrtovanjem in razvojem mobilnih ter spletnih aplikacij. S poslovnimi enotami v ZDA, na Hrvaškem in v Sloveniji, podjetje razvija programske rešitve za globalni trg. Z uporabo sodobne tehnologije ter ustvarjanjem funkcionalnih in elegantnih rešitev, se je Infinum uveljavil na področju svetovanja in ustvarjanja programske opreme v področjih bančništva, telekomunikacij, zdravja, turizma, medijev in mnogih drugih.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje