Izum leta 2008

Avtor — 05.11.2008
Time Magazine je za izum leta 2008 razglasil 23andMe-storitev genetskega testiranja.
Izum leta 2008

Inovacija leta 2008

Ime 23andMe predstavlja 23 kromosonskih parov v vsakem človeku. Storitev 23andMe pa svoj uspeh dolguje predvsem dejstvu, da je za razliko od drugih podjetij, ki ponujajo genetsko testiranje, cenovno bolj dostopna uporabnikom. Podjetje sta ustanovili Linda Avey in Anne Wojcicki.

Za 399 dolarjev podjetje opravi DNK teste, ki vključujejo analizo vaših prednikov in zdravstveno analizo, ki analizira pribiližno 90 vaših predispozicij, na podlagi katerih so predstavljene nekatere značilnosti, ki jih boste prenesli na svoje potomce, koristni so tudi podatki o nagnjenosti k določenim boleznim.

Uporabnik prejme po pošti paket, ki vsebuje cevko, v katero se odda vzorec sline, paket prav tako vsebuje materiale potrebne za registracijo vzorca preko spleta. Po registraciji vzorca je le tega potrebno poslati na sedež podjetja. Rezultate lahko pričakujemo v roku 4-6  tednov. 

Vir: Business Opportunities Weblog

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>