Inovativna ideja Slovencev zmanjšuje stroške podjetjem

Avtor — 28.09.2015
Na slovenskem trgu od leta 2009 uspešno posluje vedno bolj prepoznavno podjetje Optiprint, ki s svojim inovativnim pristopom privablja vedno več podjetij, ki si želijo znižati stroške tiskanja v njihovi organizaciji.
Inovativna ideja Slovencev zmanjšuje stroške podjetjem

Inovativna ideja Slovencev zmanjšuje stroške podjetij (Vir slike: Pixabay.com)

Podjetje Optiprint d.o.o. s svojim inovativnim pristopom podjetjem in posameznikom omogoča zmanjšanje stroškov črno-belega in barvnega tiskanja. Ideja pravzaprav temelji na večji kartuši, ki brez vmesne menjave naredi približno 25.000 črno-belih ali barvnih printov. To poleg večje učinkovitosti hkrati pomeni tudi manj odpadkov (manj porabljenih kartuš in tonerjev), zato predstavlja tudi odlično ekološko rešitev. 

V najem skupaj s tiskalnikom ali multifunkcijsko napravo boste prejeli tudi kartušo. Gre za mesečni najem po fiksni ceni, ki ni odvisna od števila izpisov stranke. V ponudbi oziroma v najem dajejo A4 tiskalnike ter A3 in A4 multifunkcijske naprave. Poleg tega pa je v ceno vključena tudi sama dostava in namestitev tiskalnika, servis (na vaši lokaciji), podpora in izpisi (črno-beli in barvni) brez doplačila. Gre za res dobro rešitev za znižanje stroškov tiskanja, ki se je poslužuje že preko 2 tisoč pravnih subjektov iz Slovenije in tujine, vsakdnevno pa se ta številka poveča še za nekaj novih podjetij. 

Optiprint d.o.o. vam ob sodelovanju z njimi ponuja tri ugodne pakete, in sicer: ”Osnovni paket”, ki omogoča brezskrbno barvno tiskanje na delovnih mestih, kjer sta pomembna kakovost in zanesljivost tiskanja, ”Napredni paket”, ki prav tako vključuje brezskrbno barvno tiskanje na obremenjenih delovnih mestih, kjer je ključna hitrost tiskanja in ”Paket po meri”, ki pravzaprav pomeni, da vam njihovi sodelavci pomagajo oblikovati paket glede na vaše potrebe.

Če se odločite za to enostavno, varčno ter hkrati ekološko rešitev, naj vas seznanimo tudi s tem, da pogodba z Optiprint d.o.o. nima dolgoročne vezave, tako da lahko po preteklem mesecu le-to prekinete brez kakršnih koli pogodbenih kazni ali kršitev.

Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje