Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo!

Mlado nastalo podjetje Edgar, ki se ukvarja z orodjem za digitalno pripovedovanje zgodb in je bilo januarja sprejeto v pospeševalnik Eleven bolgarskega porekla, je prejelo prvo angelsko investicijo in se po treh mesecih delovanja v Sofiji vrača domov!
Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo!

Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo! (Vir fotografije: arhiv Edgarja)

Po treh mesecih delovanja v bolgarskem pospeševalniku Eleven, se je slovenski start-up Edgar vrnil v rojstni Maribor. Podjetje je pridobilo 37.000 evrov investicije s strani Christoferja Unger Solheima in Anthony Burgess-Webb-a, sicer članov podjetij Commetric in Commeq. Za inovativnim start-upom stoji pet ustvarjalcev, ki neumorno nizajo idejo za idejo.

Ključni pomen investicije iz aspekta Edgar ustanovitelja

»Bolj kot investicija nam je pomembno, da smo v Christoferu in Tony-ju dobili partnerja in svetovalca, ki nam bosta v izjemno pomoč v bližnji prihodnosti. Sta namreč izjemno izkušena podjetnika z zelo razvejanimi mrežami in kredibilnostjo, ki bo pripomogla pri pridobivanju novih partnerjev ter še posebej pri iskanju naslednje investicije. Veseli smo tudi, da se je za nadaljnjo investicijo odločil Eleven, ki nam prav tako pomaga s svojo mrežo partnerjev. Gre za majhno rundo denarja, ki nam ne omogoča ekstremne ekspanzije v druge vertikale. Omogoča pa nam, da se jedro ekipe v celoti fokusira na razvoj in na pripravo za prodajo. V ta namen bomo tudi zaposlili dodatnega člana. V prihodnjih mesecih lahko zato pričakujete od Edgarja veliko novega. Pridno dobivamo partnerje in stranke ter se fokusiramo na vsebinski marketing in promocijo skozi ključne deležnike,« nam zaupa eden izmed članov Edgarja, mladi Damjan Obal.

                                               Vir fotografije: arhiv Edgarja

Pestre nadaljnje vizije

»Naša vizija ostaja nespremenjena: postati končna destinacija za mikro in majhna podjetja, ki želijo vzpostaviti in ohranjati stik s svojimi uporabniki. Mi jim to omogočamo s pomočjo interaktivnih zgodb, ki v sebi nosijo jasen ‘Call to Action’. V prihajajočih mesecih načrtujemo lansiranje mobilne aplikacije in t.i. ‘Marketplace’, kjer bodo lahko posamezniki in podjetja najeli strokovnjake za pomoč pri kreiranju njihovih produktnih zgodb,« še zaključi Obal.

Podjetniška šola za mlade podjetnike >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje