Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo!

Mlado nastalo podjetje Edgar, ki se ukvarja z orodjem za digitalno pripovedovanje zgodb in je bilo januarja sprejeto v pospeševalnik Eleven bolgarskega porekla, je prejelo prvo angelsko investicijo in se po treh mesecih delovanja v Sofiji vrača domov!
Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo!

Inovativni startup Edgar prejel angelsko investicijo! (Vir fotografije: arhiv Edgarja)

Po treh mesecih delovanja v bolgarskem pospeševalniku Eleven, se je slovenski start-up Edgar vrnil v rojstni Maribor. Podjetje je pridobilo 37.000 evrov investicije s strani Christoferja Unger Solheima in Anthony Burgess-Webb-a, sicer članov podjetij Commetric in Commeq. Za inovativnim start-upom stoji pet ustvarjalcev, ki neumorno nizajo idejo za idejo.

Ključni pomen investicije iz aspekta Edgar ustanovitelja

»Bolj kot investicija nam je pomembno, da smo v Christoferu in Tony-ju dobili partnerja in svetovalca, ki nam bosta v izjemno pomoč v bližnji prihodnosti. Sta namreč izjemno izkušena podjetnika z zelo razvejanimi mrežami in kredibilnostjo, ki bo pripomogla pri pridobivanju novih partnerjev ter še posebej pri iskanju naslednje investicije. Veseli smo tudi, da se je za nadaljnjo investicijo odločil Eleven, ki nam prav tako pomaga s svojo mrežo partnerjev. Gre za majhno rundo denarja, ki nam ne omogoča ekstremne ekspanzije v druge vertikale. Omogoča pa nam, da se jedro ekipe v celoti fokusira na razvoj in na pripravo za prodajo. V ta namen bomo tudi zaposlili dodatnega člana. V prihodnjih mesecih lahko zato pričakujete od Edgarja veliko novega. Pridno dobivamo partnerje in stranke ter se fokusiramo na vsebinski marketing in promocijo skozi ključne deležnike,« nam zaupa eden izmed članov Edgarja, mladi Damjan Obal.

                                               Vir fotografije: arhiv Edgarja

Pestre nadaljnje vizije

»Naša vizija ostaja nespremenjena: postati končna destinacija za mikro in majhna podjetja, ki želijo vzpostaviti in ohranjati stik s svojimi uporabniki. Mi jim to omogočamo s pomočjo interaktivnih zgodb, ki v sebi nosijo jasen ‘Call to Action’. V prihajajočih mesecih načrtujemo lansiranje mobilne aplikacije in t.i. ‘Marketplace’, kjer bodo lahko posamezniki in podjetja najeli strokovnjake za pomoč pri kreiranju njihovih produktnih zgodb,« še zaključi Obal.

Podjetniška šola za mlade podjetnike >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje