Intera med zmagovalci Red Herring 100 Europe

Avtor Maja Borštnik — 06.04.2009
Komentiraj!
Intera, pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana, je zmagovalec prestižnega tekmovanja Red Herring 100 Europe.
Intera med zmagovalci Red Herring 100 Europe

Intera je zmagovalec Red Herring 100 Europe za leto 2009.

Intera, eno izmed najperspektivnejših slovenskih podjetij, ki razvija poslovne spletne aplikacije za podporo poslovanju in optimizaciji poslovnih procesov, je bilo proglašeno za zmagovalca Red Herring 100 Europe za leto 2009, na konferenci Red Herring v Berlinu. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, srednji vzhod in Afrika).

Intera je bila izbrana iz seznama 210 finalistov, kateri so bili nominirani za nagrado Red Herring, potem ko je Intera pred strokovno komisijo sestavljeno iz investitorjev, uspešnih managerjev in drugih finančnih strokovnjakov, predstavila vizijo podjetja in inovativnost njihovega izdelka Intrix. Uredniško osebje revije Red Herring je izbrana zasebna podjetja ocenjevalo s pomočjo natančne analize finančnih podatkov in ostalih kriterijev, ki vključujejo vodstveno kvaliteto, izvrševanje strategije, vlaganju v raziskave, možnostih globalne rasti itd.

Intrix, storitev podjetja Intera, ponuja podjetjem in njenim uporabnikom prijazno in prilagodljivo delovno okolje. Intrix lahko podjetja uporabljajo kot orodje pri vodenju projektov, pri prodajnih in marketinških aktivnostih, notranjem sodelovanju med zaposlenimi in izmenjavi informacij ali pri integraciji različnih aplikacij v en uporabniku prijazen in na spletu delujoč uporabniški vmesnik.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!