iPhone 6 – nove zaloge in novi modeli po novih, privlačnih cenah!

Prve, omejene količine iPhone 6, ki jih je Si.mobil zelo hitro zagotovil za največje navdušence, so pošle. V naslednjih dneh Si.mobil pričakuje nove, večje količine, ki jih bodo uporabniki lahko kupili po odlični ceni - že od 24 evrov na mesec dalje.
iPhone 6 - nove zaloge in novi modeli po novih, privlačnih cenah!

iPhone 6 – nove zaloge in novi modeli po novih, privlačnih cenah!

Si.mobil je v skladu z ugodnejšimi nabavnimi pogoji poskrbel za nižje, zelo ugodne cene. Uporabniki bodo lahko svoj model iPhone 6 kupili že od 24 evrov na mesec dalje. 

Tudi ORTOvci lahko izkoristijo posebno ponudbo in sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje na paketu ORTO GIGASTIK in kupijo iPhone 6 16 GB za 24 evrov na mesec.

Si.mobil bo svojo ponudbo iPhone 6 poleg modela 16 GB v naslednjem tednu obogatil še z iPhone 6 64GB (od 28 evrov dalje), iPhone 6 Plus 16 GB (od 28 evrov dalje) V začetku novembra se ponudbi pridruži še iPhone 6 Plus 64 GB (od 31 evrov dalje) – slednji bo na voljo le v spletni trgovini.

iPhone 6 bo na voljo v temno sivi, srebrni in zlati barvi. iPhone 6 64GB in iPhone 6 plus 16GB bosta na voljo v temno sivi in srebrni, iPhone 6 plus 64 GB pa le v temno sivi barvi.

Vse podrobnosti o cenah novih modelov bodo znane naslednji teden. Zainteresirani kupci se lahko prek spletne trgovine naročijo tudi na obveščanje o iPhone 6 zalogah – takoj, ko bodo telefoni na voljo za nakup, bodo o tem obveščeni preko e-pošte.

Vir: Si.mobil

Oznake: , ,