iPhone s prvimi težavami

iPhone, ki so ga začeli prodajati v ZDA v petek zvečer ob šestih zvečer, je bil v mnogih trgovinah kmalu razprodan. Pojavile so se že prve težave.
iPhone s prvimi težavami

Si ga želite?

Nekateri uporabniki, ki so kupili iPhone so imeli namreč težave z aktivacijo povezave svojih novih mobilcev v omrežje AT&T. Pri Applu in mobilnem operaterju so težavo priznali in kupcem ponudili tehnično pomoč pri odpravi težav. 

Poleg tega je za uporabnike iPhone na voljo nekoliko dražji naročniški paket kot za uporabnike navadnih mobilnikov, zaradi česar je potrebno ob aktivaciji iPhona omenjeni paket zamenjati. V oglaševanju tega niso izpostavljali, zato se nekateri kupci že pritožujejo, da gre za zavajanje.

Nekateri uporabniki so tudi stežka sprejeli dejstvo, da so morali čakati celo noč, da so jim aktivirali njihove naročniške račune.

Apple in AT&T o številu prodanih naprav nista govorila. Izdala sta le, da je v nekaterih trgovinah iPhonov zmanjkalo. V teh so težavo rešili tako, da so tistim, ki so čakali v vrsti omogočili rezervacijo iPhone, ki ga bodo dobili po pošti.

V nekaterih trgovinah so že dobili nove pošiljke iPhonov, v nekaterih jih bodo v kratkem. Zanimivo je, da je so za kupce bolj zanimive dražje naprave, ki se prodajajo po 600 dolarjev. Torej tiste, ki imajo 8 gigabajtov prostora na disku. Argument, da je iPhone predrag torej ne drži.

Predstavitev je torej mimo, v naslednjih dneh pričakujemo pohvale in kritike.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje