iPhone s prvimi težavami

iPhone, ki so ga začeli prodajati v ZDA v petek zvečer ob šestih zvečer, je bil v mnogih trgovinah kmalu razprodan. Pojavile so se že prve težave.
iPhone s prvimi težavami

Si ga želite?

Nekateri uporabniki, ki so kupili iPhone so imeli namreč težave z aktivacijo povezave svojih novih mobilcev v omrežje AT&T. Pri Applu in mobilnem operaterju so težavo priznali in kupcem ponudili tehnično pomoč pri odpravi težav. 

Poleg tega je za uporabnike iPhone na voljo nekoliko dražji naročniški paket kot za uporabnike navadnih mobilnikov, zaradi česar je potrebno ob aktivaciji iPhona omenjeni paket zamenjati. V oglaševanju tega niso izpostavljali, zato se nekateri kupci že pritožujejo, da gre za zavajanje.

Nekateri uporabniki so tudi stežka sprejeli dejstvo, da so morali čakati celo noč, da so jim aktivirali njihove naročniške račune.

Apple in AT&T o številu prodanih naprav nista govorila. Izdala sta le, da je v nekaterih trgovinah iPhonov zmanjkalo. V teh so težavo rešili tako, da so tistim, ki so čakali v vrsti omogočili rezervacijo iPhone, ki ga bodo dobili po pošti.

V nekaterih trgovinah so že dobili nove pošiljke iPhonov, v nekaterih jih bodo v kratkem. Zanimivo je, da je so za kupce bolj zanimive dražje naprave, ki se prodajajo po 600 dolarjev. Torej tiste, ki imajo 8 gigabajtov prostora na disku. Argument, da je iPhone predrag torej ne drži.

Predstavitev je torej mimo, v naslednjih dneh pričakujemo pohvale in kritike.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje