iPhone s prvimi težavami

iPhone, ki so ga začeli prodajati v ZDA v petek zvečer ob šestih zvečer, je bil v mnogih trgovinah kmalu razprodan. Pojavile so se že prve težave.
iPhone s prvimi težavami

Si ga želite?

Nekateri uporabniki, ki so kupili iPhone so imeli namreč težave z aktivacijo povezave svojih novih mobilcev v omrežje AT&T. Pri Applu in mobilnem operaterju so težavo priznali in kupcem ponudili tehnično pomoč pri odpravi težav. 

Poleg tega je za uporabnike iPhone na voljo nekoliko dražji naročniški paket kot za uporabnike navadnih mobilnikov, zaradi česar je potrebno ob aktivaciji iPhona omenjeni paket zamenjati. V oglaševanju tega niso izpostavljali, zato se nekateri kupci že pritožujejo, da gre za zavajanje.

Nekateri uporabniki so tudi stežka sprejeli dejstvo, da so morali čakati celo noč, da so jim aktivirali njihove naročniške račune.

Apple in AT&T o številu prodanih naprav nista govorila. Izdala sta le, da je v nekaterih trgovinah iPhonov zmanjkalo. V teh so težavo rešili tako, da so tistim, ki so čakali v vrsti omogočili rezervacijo iPhone, ki ga bodo dobili po pošti.

V nekaterih trgovinah so že dobili nove pošiljke iPhonov, v nekaterih jih bodo v kratkem. Zanimivo je, da je so za kupce bolj zanimive dražje naprave, ki se prodajajo po 600 dolarjev. Torej tiste, ki imajo 8 gigabajtov prostora na disku. Argument, da je iPhone predrag torej ne drži.

Predstavitev je torej mimo, v naslednjih dneh pričakujemo pohvale in kritike.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje