iPhone v Franciji nezaklenjen

Francoska zakonodaja namreč nalaga, da morajo biti telefoni, ki se prodajajo v Franciji nezaklenjeni.
iPhone v Franciji nezaklenjen

iPhone v Franciji nezaklenjen.

Operater, ki bo iPhone tržil v Franciji, je Orange. Točneje, francoski zakon o zaklepanju telefonov pravi, da mora proizvajalec po šestih mesecih od izdaje naprave omogočiti nakup odklenjenega telefona po ceni, ki ni bistveno višja od cene zaklenjenega telefona.

Zaklenjena verzija bo sicer v Franciji stala 399 evrov, cena odklenjene verzije pa zaenkrat še ni znana. 

Francija bo tako zaenkrat edina izjema, saj se Apple povsod zavzema za prodajo zaklenjenih iPhonov. Tako namreč dobijo še neskromna sredstva od pogodb z operaterji, ki ekskluzivno ponujajo to najbolj razvpito napravo leta.

Vir: Daily Tech

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje