iPhone v Franciji nezaklenjen

Francoska zakonodaja namreč nalaga, da morajo biti telefoni, ki se prodajajo v Franciji nezaklenjeni.
iPhone v Franciji nezaklenjen

iPhone v Franciji nezaklenjen.

Operater, ki bo iPhone tržil v Franciji, je Orange. Točneje, francoski zakon o zaklepanju telefonov pravi, da mora proizvajalec po šestih mesecih od izdaje naprave omogočiti nakup odklenjenega telefona po ceni, ki ni bistveno višja od cene zaklenjenega telefona.

Zaklenjena verzija bo sicer v Franciji stala 399 evrov, cena odklenjene verzije pa zaenkrat še ni znana. 

Francija bo tako zaenkrat edina izjema, saj se Apple povsod zavzema za prodajo zaklenjenih iPhonov. Tako namreč dobijo še neskromna sredstva od pogodb z operaterji, ki ekskluzivno ponujajo to najbolj razvpito napravo leta.

Vir: Daily Tech

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje