iPhone prodira na nove trge

Avtor — 10.11.2007
Angleški in Nemški privrženci iPod-ov so končno dobili novo igračko. iPhone.
iPhone prodira na nove trge

Srečni kupec.

Že dolgo napovedan prodor podjetja Apple s proizvodom iPhone na ostale trge (poleg ameriškega) se je uresničil. Prodajalne v Angliji in Nemčiji so začele s prodajo te naprave, ki se že nekaj mesecev uspešno prodaja v ZDA.

V Angliji se je prodaja pričela v 1300 trgovinah. Vsak kupec je lahko nakupil največ 2 telefona, podobno kot v ZDA. Kupci prvih telefonov, za katere je bilo potrebno odšteti 269 funtov (okoli 400 evrov) so v vrsti čakali tudi do 26 ur.

Prvi iPhone v Evropi je bil prodan v prodajalni T-mobile v Nemčiji. S podjetja Deutsche Telekom so sporočili, da so v tem popoldnevu prodali preko 10.000 primerkov telefona na 700 različnih prodajnih mestih.

Prodaja iPhona v Franciji se začne 29. novembra. V Aziji naj bi se iPhone začel prodajati v začetku 2008.

Vir: BBC News

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje