iPhone prodira na nove trge

Angleški in Nemški privrženci iPod-ov so končno dobili novo igračko. iPhone.
iPhone prodira na nove trge

Srečni kupec.

Že dolgo napovedan prodor podjetja Apple s proizvodom iPhone na ostale trge (poleg ameriškega) se je uresničil. Prodajalne v Angliji in Nemčiji so začele s prodajo te naprave, ki se že nekaj mesecev uspešno prodaja v ZDA.

V Angliji se je prodaja pričela v 1300 trgovinah. Vsak kupec je lahko nakupil največ 2 telefona, podobno kot v ZDA. Kupci prvih telefonov, za katere je bilo potrebno odšteti 269 funtov (okoli 400 evrov) so v vrsti čakali tudi do 26 ur.

Prvi iPhone v Evropi je bil prodan v prodajalni T-mobile v Nemčiji. S podjetja Deutsche Telekom so sporočili, da so v tem popoldnevu prodali preko 10.000 primerkov telefona na 700 različnih prodajnih mestih.

Prodaja iPhona v Franciji se začne 29. novembra. V Aziji naj bi se iPhone začel prodajati v začetku 2008.

Vir: BBC News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje