iPod pozor! Slacker je tu

Slacker je ambiciozno zastavljena storitev/naprava, oblikovana s strani nekaterih veteranov glasbene industrije.
iPod pozor! Slacker je tu

Slacker Vs. iPod

Slacker je tako glasbena naprava, kot storitev. Na trgu je edina tovrstna naprava, ki s satelitsko povezavo uporabnikom omogoča poslušanje glasbe. 

Naprava je opredeljena kot osebni radio, ki je že dodobra uveljavljen na spletu. Strani kot sta  Pandora in  Last.fm že nekaj časa ponujata tovrstno storitev. Uporabniku se predvajajo naključno izbrane pesmi katere nato označi z »love it« ali »ban it«. Nato pa na podlagi izbranih pesmi Slacker sam izbira zvrst glasbe in skupine, ki so podobne tistim, katere ste označili. Ker je osveževanje vaše izbire in posredovanje novih pesmi odvisno od povezave s satelitom in WiFi povezave je mogoče, da se boste kdaj znašli v mrtvi coni. Vendar to vpliva samo na nove skladbe, vse tiste, ki ste jih že poslušali se shranijo in so vam na voljo kjerkoli. 

Do sedaj so pridobili že 2 milijona licenc za predvajanje različnih pesmi. 

Napravica Slacker je zamišljena kot prenosna in je po merah približno enaka blackberryu.  

Osnovna storitev bo zastonj, naročniki pa se lahko za $7,50 mesečno izognejo oglasom in shranjujejo pesmi. Cena naprave se glede na modele razlikuje, najcenejši bo na voljo za $149.  

Načrtujejo tudi različico za prenosne telefone.

 

Vir:  VentureBeat 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje