iPod pozor! Slacker je tu

Slacker je ambiciozno zastavljena storitev/naprava, oblikovana s strani nekaterih veteranov glasbene industrije.
iPod pozor! Slacker je tu

Slacker Vs. iPod

Slacker je tako glasbena naprava, kot storitev. Na trgu je edina tovrstna naprava, ki s satelitsko povezavo uporabnikom omogoča poslušanje glasbe. 

Naprava je opredeljena kot osebni radio, ki je že dodobra uveljavljen na spletu. Strani kot sta  Pandora in  Last.fm že nekaj časa ponujata tovrstno storitev. Uporabniku se predvajajo naključno izbrane pesmi katere nato označi z »love it« ali »ban it«. Nato pa na podlagi izbranih pesmi Slacker sam izbira zvrst glasbe in skupine, ki so podobne tistim, katere ste označili. Ker je osveževanje vaše izbire in posredovanje novih pesmi odvisno od povezave s satelitom in WiFi povezave je mogoče, da se boste kdaj znašli v mrtvi coni. Vendar to vpliva samo na nove skladbe, vse tiste, ki ste jih že poslušali se shranijo in so vam na voljo kjerkoli. 

Do sedaj so pridobili že 2 milijona licenc za predvajanje različnih pesmi. 

Napravica Slacker je zamišljena kot prenosna in je po merah približno enaka blackberryu.  

Osnovna storitev bo zastonj, naročniki pa se lahko za $7,50 mesečno izognejo oglasom in shranjujejo pesmi. Cena naprave se glede na modele razlikuje, najcenejši bo na voljo za $149.  

Načrtujejo tudi različico za prenosne telefone.

 

Vir:  VentureBeat 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje