iPod pozor! Slacker je tu

Slacker je ambiciozno zastavljena storitev/naprava, oblikovana s strani nekaterih veteranov glasbene industrije.
iPod pozor! Slacker je tu

Slacker Vs. iPod

Slacker je tako glasbena naprava, kot storitev. Na trgu je edina tovrstna naprava, ki s satelitsko povezavo uporabnikom omogoča poslušanje glasbe. 

Naprava je opredeljena kot osebni radio, ki je že dodobra uveljavljen na spletu. Strani kot sta  Pandora in  Last.fm že nekaj časa ponujata tovrstno storitev. Uporabniku se predvajajo naključno izbrane pesmi katere nato označi z »love it« ali »ban it«. Nato pa na podlagi izbranih pesmi Slacker sam izbira zvrst glasbe in skupine, ki so podobne tistim, katere ste označili. Ker je osveževanje vaše izbire in posredovanje novih pesmi odvisno od povezave s satelitom in WiFi povezave je mogoče, da se boste kdaj znašli v mrtvi coni. Vendar to vpliva samo na nove skladbe, vse tiste, ki ste jih že poslušali se shranijo in so vam na voljo kjerkoli. 

Do sedaj so pridobili že 2 milijona licenc za predvajanje različnih pesmi. 

Napravica Slacker je zamišljena kot prenosna in je po merah približno enaka blackberryu.  

Osnovna storitev bo zastonj, naročniki pa se lahko za $7,50 mesečno izognejo oglasom in shranjujejo pesmi. Cena naprave se glede na modele razlikuje, najcenejši bo na voljo za $149.  

Načrtujejo tudi različico za prenosne telefone.

 

Vir:  VentureBeat 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje