Iščete enostavno računalniško storitev za pisarno?

Avtor Borut Borštnik — 13.04.2010
Komentiraj!
Flip IT je celovita računalniško-komunikacijska storitev, ki poleg vse računalniške in programske opreme vključuje še spletno povezavo, e-pošto in bistveno cenejšo telefonijo z internetnim protokolom.
Iščete enostavno računalniško storitev za pisarno?

FLIP IT: celostna rešitev za vašo pisarno.

Flip IT - Celostna računalniška storitev za pisarno

Celovita računalniško-komunikacijska storitev Flip IT poleg vse računalniške in programske opreme vključuje še spletno povezavo, e-pošto in bistveno cenejšo telefonijo z internetnim protokolom. Seveda je v storitev vključen tudi telefonski aparat, pa še brezplačna izdelava ter gostovanje spletne strani in vsakodnevna podpora po telefonu od 6. ure zjutraj do 22. zvečer, tudi ob sobotah. Vse to že od 60 evrov na mesec.

 

Vas je strah, da bi zaradi izpada sistema izgubili podatke?

Dodatna prednost Flip IT-a je dolgoročno zanesljiva hramba podatkov: ti se redno prepisujejo na trakove, ki se hranijo na varovani in pred vsemi zunanjimi vplivi zaščiteni lokaciji.

 

Imate slabe izkušnje z računalniškimi servisi?

V primeru tehničnih težav smo vam na voljo 6 dni v tednu od 6. do 22. ure. Ravno tako pa tudi spremljamo delovanje vašega sistema preko sistema nadzorne tehnologije.

 

Morda razmišljate, kako lahko z investicijo v IT tudi varčujete?

Flip IT prispeva tudi k zmanjševanju obremenitev okolja: popolnoma opremljeno delovno mesto s sistemom Flip IT porabi kar 70 % manj električne energije.

 

Delate še kje drugje kot v pisarni?

Ne dovolite, da vas odsotnost z delovnega mesta (dopust, potovanje ali prekratek delovnik) omejujejo pri delu. V svoje računalniško namizje lahko dostopate kjerkoli - edini pogoj je spletna povezava.

 

Želite prihranek časa nameniti svoji dejavnosti?

Zaradi brezhibno delujoče in vzdrževane informacijske ter komunikacijske podpore se lahko zbrano posvečate svoji osnovni dejavnosti, s katero ustvarjate prihodke.

 

Ste navajeni na programe, ki jih že dolgo uporabljate?

Delo v sistemu Flip IT poteka v okolju Windows z uveljavljenimi programi iz paketa Microsoft Office. V ponudbi pa so tudi Open Office, SQL server, CRM aplikacija, Visio in oblikovna orodja Expression.

 

Več informacij:

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!