Novi predlogi za poslovna darila: Podprimo slovenska podjetja!

Avtor — 15.12.2013
Prazniki se nezadržno približujejo in mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko letos ubijete dve muhi na en mah: podprete lahko še slovensko podjetje!
Novi predlogi za poslovna darila: Podprimo slovenska podjetja!

Letos za poslovna darila izberite slovenske izdelke (Vir slike: caspiangifts.com)

V Zavodu mladi podjetnik smo se letos odločili, da bomo z osveščanjem o privlačnih produktih slovenskih podjetij le-tem pomagali pri prebijanju na trg. 

Zato vas pozivamo: letos za poslovna darila izberite produkte slovenskih podjetij, ki jih (povečini) proizvajajo ali vsaj sestavljajo v Sloveniji! Tega pravila se bomo držali tudi mi.

Danes vam predstavljamo Firma Kids in MojaČokolada, še več idej sledi v kratkem!

Firma Kids

Poučna družabna igra Firma Kids je nastala izpod rok bratov Lisac & Lisac in je namenjena predvsem otrokom, ki se s svetom podjetništva šele seznanjajo. Za hip postojte in pomislite, kateri izmed vaših poslovnih partnerjev ima otroka. Prepričani smo, da ga boste s takšnim poslovnim darilom zelo navdušili, saj mu bo dalo vedeti, da vam zanj ni vseeno, pokazali pa boste tudi, da je vaše podjetje družini prijazno, kar je v teh časih pomembna vrlina. 

firmakids_foto

Več informacij in kontakt: Firma Kids >>

MojaČokolada.si

MojaČokolada.si je najslajša slovenska spletna trgovina, kjer najdete več kot 1.000 čokoladnih izdelkov. Njihov najbolj prodajan izdelek je prav Moja Čokolada – čokolada, ki si jo lahko vsak sestavi po svojih željah. Raznovrstne ročno narejene dobrote, ki so v celoti personalizirane, bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne poslovne partnerje in jim na obraz narisale nasmešek.

Več informacij in kontakt: MojaČokolada.si >>

Preostale ideje za poslovno darilo: pivo PeliconCalypsoCrystalTwistball, planer Naravnik

Tudi tvoje podjetje ponuja zanimiva poslovna darila? Piši nam na info (at) mladipodjetnik.si, da te dodamo na seznam.


Oznake: