Iščete idejo za poslovna darila? Podprimo slovenske startupe!

Avtor — 05.12.2013
Prazniki se nezadržno približujejo in mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko letos ubijete dve muhi na en mah: Poleg poslovnih partnerjev lahko podprete še slovenske startupe!
Iščete idejo za poslovna darila? Podprimo slovenske startupe!

Letos za poslovna darila izberite slovenske izdelke (Vir slike: caspiangifts.com)

Vsak podjetnik ve, da je začetek prodaje produktov najtežji, prihodki od prvih prodanih produktov pa najslajši. Odločili smo se, da bomo letos z osveščanjem o privlačnih produktih slovenskih startupov in mladih podjetij le tem pomagali pri prebijanju na trg.

Zato vas pozivamo: letos za poslovna darila izberite produkte slovenskih startupov, ki jih (povečini) proizvajajo ali vsaj sestavljajo v Sloveniji! Tega pravila se bomo držali tudi v Zavodu mladi podjetnik.

V prihodnjih dneh bo tako sledil sklop novic z zanimivimi predlogi za darila. Danes vam predstavljamo Pivo Pelicon in CalypsoCrystalše več idej sledi v kratkem!

Pivo iz pivovarne Pelicon 

Pivo iz mlade pivovarne Pelicon je zanimivo darilo za vse, ki radi preizkušajo nove stvari in ki bi letos radi nazdravili nekoliko drugače – s slovenskim pivom. Kar nekaj podjetij se je že odločilo, da bodo med službenimi zabavami med prazniki pili izdelek mladih pivovarjev iz Ajdovščine in prepričani smo, da bodo nad njim navdušeni, saj smo ga že preizkusili tudi sami. Pivo Pelicon je zagotovo lahko tudi primerno in izvirno poslovno darilo, saj gre za produkt, ki zaenkrat še ni dostopen širši množici. 

Poreklo: Pivo Pelicon je slovenske izdelave, nekatere sestavine, ki jih v Sloveniji ne pridelujejo, pa so uvožene. 

Naročilo: Na voljo so kartoni v velikosti 12 x 500 ml steklenic. 

Pakiranje in pošiljanje: Kartone bodo na domači naslov naročnikov začeli pošiljati prihodnji teden. V kolikor se odločite za naročilo 8 ali več paketov, pa vam jih osebno dostavijo na dom.

Več informacij: Pivovarna Pelicon >>

CalypsoCrystal

Luksuzni ovitki za iPhone, iPad in MacBook – CalypsoCrystal so odlično poslovno darilo za podjetnike, ki cenijo kvaliteto. Gre namreč za prvovrsten izdelek, narejen iz vrhunskih materialov. Posebna mikrovlakna ščitijo napravo in jo tesno držijo v ovitku, notranje okovje iz lahkega in robustnega titana pa varuje napravo ob padcih in udarcih!

Poreklo: Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji s strani le najboljših mojstrov. Izbirajo najboljše materiale, ki jih uvozijo z vseh koncev sveta in jih v Sloveniji preoblikujejo v CalyposCrystal izdelke. Uporabljajo premijsko italijansko usnje, titan, srebro…

Naročilo: Njihova proizvodnja je zelo fleksibilna in se hitro odzivajo potrebam kupcem. Pri tem pazijo na kvaliteto in natančno ročno izdelavo.

Pakiranje: Vsi izdelki CalypsoCrystal so skrbno zapakirani v čudovite embalaže, ki so primerne za takojšnje obdarovanje. Vsaki stranki dodajo tudi posebno osebno sporočilo.

Dostava: Stremijo k temu, da od trenutka, ko se stranka odloči za nakup, ne mine izgubljena minuta. Nudijo prvovrstno nakupovalno izkušnjo prek spleta ter ekspresno dostavo po celem svetu. Tako so izdelki CalypsoCrystal lahko prej kot v enem dnevu dostavljeni po Evropi, tudi do New Yorka, sicer pa v dveh dneh za preostale konce sveta.

Več informacij: CalypsoCrystal >>

Tudi tvoj startup ponuja zanimiva poslovna darila? Piši nam na info (at) mladipodjetnik.si, da te dodamo na seznam.

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje