Iščete idejo za poslovna darila? Podprimo slovenske startupe!

Avtor — 11.12.2013
Prazniki se nezadržno približujejo in mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko letos ubijete dve muhi na en mah: Poleg poslovnih partnerjev lahko podprete še slovenske startupe!
Iščete idejo za poslovna darila? Podprimo slovenske startupe!

Letos za poslovna darila izberite slovenske izdelke (Vir slike: caspiangifts.com)

Vsak podjetnik ve, da je začetek prodaje produktov najtežji, prihodki od prvih prodanih produktov pa najslajši. Odločili smo se, da bomo letos z osveščanjem o privlačnih produktih slovenskih startupov in mladih podjetij le-tem pomagali pri prebijanju na trg.

Še dve ideji za poslovno darilo: pivo Pelicon in CalypsoCrystal

Zato vas pozivamo: letos za poslovna darila izberite produkte slovenskih startupov, ki jih (povečini) proizvajajo ali vsaj sestavljajo v Sloveniji! Tega pravila se bomo držali tudi v Zavodu mladi podjetnik.

Danes vam predstavljamo Twistball in planer Naravnik.

Twistball

Twistball, ki je delo ekipe iz Maribora, predstavlja pravo pravcato revolucijo na področju miselnih iger. Gre za geometrijsko miselno igro, ki je namenjena izjemno širokemu krogu uporabnikov, saj ponuja kar 13 različnih vzorcev na 4 težavnostnih stopnjah.

Poreklo: Twistball je izdelek slovenske izdelave: plastiko vbrizgavajo v družbi AHA Secaplast v Laškem, vse ostalo pa je narejeno v Trnovljah pri Celju.

Naročilo in dostava: Od dneva naročila do dostave je potrebnih 5 dni.

Pakiranje: Ponudniki omogočajo lično zapakiranje Twistballov v kartonaste škatlice, ki jih z zunanje strani tudi potiskajo po vaši želji.

Planer NARAVNIK®

Dnevni planer NARAVNIK® so razvili kot nepogrešljivo orodje za vse tiste, ki čutite potrebo po tesnejši povezanosti z Naravo in razumevanju Naravnih zakonitosti. Znano je, da uglašenost z Naravo pripomore k boljšemu zdravju in večji uspešnosti na vseh področjih življenja. Z NARAVNIKOM® lahko ta cilj dosežete veliko hitreje, predvsem pa lažje.

Vedeli boste, kdaj je najboljši čas za poslovne sestanke, sklepanje pogodb, dokončanje faz in projektov, uvajanje novosti, nego las ter različna opravila doma in na vrtu, ponuja pa vam tudi miselne spodbude in dnevna prehrambena priporočila.

Izdajatelj, založnik in lastnik materiala: CULTURA EUROPAEA, d.o.o., Podgozd 5, 1292 IG. Telefon: 01/28 64 710. E-mail: cultura.europaea@siol.net.

Poreklo: Slovenija

Naročilo: Redna cena enega izvoda (brez DDV): 16,99 evrov. Pri naročilu večje količine je možen tudi dotisk Vašega znaka.

Več informacij: Naravnik >>

Tudi tvoj startup ponuja zanimiva poslovna darila? Piši nam na info (at) mladipodjetnik.si, da te dodamo na seznam.

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>