Iščete priložnost v tveganem in mezzanin kapitalu?

Naložbe tveganega in mezzanin kapitala so zdaj na voljo za perspektivna, inovativna in hitro rastoča mala in srednje velika podjetja, ki prodirajo na globalne trge. Te naložbe izvajajo izbrane družbe tveganega kapitala, ki so vstopile v javno oziroma zasebno partnerstvo z državo.
Iščete priložnost v tveganem in mezzanin kapitalu?

Obeta se priložnost v tveganem in mezzanin kapitalu (Vir slike: Bigstockphoto).

Za podjetniški sektor je preko omenjenih družb oziroma njihovih upravljavcev do konca letošnjega leta na voljo še približno 19 milijonov evrov specializiranega lastniškega financiranja, je razvidno na strani Podjetniškega sklada Slovenije.

Kdo je upravičen do podpore?

V mislih imajo perspektivna in inovativna mala ter srednja podjetja v Sloveniji, ki merijo na tuje trge.

Kako vam lahko pomagajo?

Podpora, ki jo ponujajo, je v obliki kapitalskega vložka v podjetje, torej v obliki tveganega in mezzanin kapitala, vstop v lastniško strukturo podjetja in s tem prevzem soodgovornosti za rast podjetja, pomoč na vseh področjih poslovanja, med drugim tudi na pravnem in finančnem področju, sodelovanje družb tveganega kapitala pri strateški usmeritvah rast in razvoja.

V kakšni meri vam lahko pomagajo?

Kapitalski vložek s strani družb tveganega kapitala znaša okoli 1,5 milijona evrov letno.

Blaž Kos: Koncept lastniškega financiranja

Kdo vam lahko pomaga?

Prvi sklad, družba tveganega kapitala, d.o.o.

DTK Murka, družba tveganega kapitala, d.o.o.

Meta Ingenium, družba tveganega kapitala, d.o.o.

STH Venture, družba tveganega kapitala,d.o.o.

SCS, družba tveganega kapitala, d.o.o.

Več informacij na straneh Podjetniškega sklada.

Blaž Kos: Resnične slabosti tveganega kapitala

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje