Iščete razlog, da bi ustanovili svoje podjetje?

Nadaljujemo seznam desetih razlogov, zakaj je podjetništvo prava karierna izbira. Omenili smo krojenje lastne zgodbe, proste roke pri oblikovanju delovnega urnika in prostega časa in dediščina podjetja, ki ga lahko zapustite naslednjim rodovom.
Iščete razlog, da bi ustanovili svoje podjetje?

Iščete razlog, da bi ustanovili svoje podjetje? (Vir slike: Freeimages.com)

Preberite prvih deset razlogov, zakaj ustanoviti svoje podjetje. Spodaj je naštetih še deset dodatnih razlogov:

11. Postanete strokovnjak

Ni važno, s čim se v poslu ukvarjate. Če se ga boste držali, boste v tem gotovo postali odlični.

12. Veščine

Če boste hoteli preživeti, se boste morali naučiti novih veščin, povezanih z vašim delom, ljudmi okoli vas in z ravnanjem z vašim proračunom. Pot do novih veščin je lahko težka, a so neprecenljiv del vašega življenja.

13. Posel vam določi osebnost

Lastno podjetje vas bo prisililo, da se boste lažje soočali z novimi izzivi in boste bolje znali razporejati svoj čas za delo in družino.

14. Prepoznavnost

Obstaja ogromno lokalnih, regionalnih pa tudi nagrad na širši ravni, po katerih lahko vi in vaše podjetje postanete prepoznavni. Nagrade naj ne bodo vaše glavno vodilo, vseeno pa dene dobro, če ste je deležni.

15. Finančna neodvisnost

Finančna neodvisnost je mogoče najpogostejši razlog, zakaj se ljudje odločijo za svoj posel. Denar lahko razporejate po svoji volji in, če ravnate pametno, ga lahko zaslužite veliko. Vsekakor denar ne prinaša sreče, vendar lahko z njegovo pomočjo olajšamo naš trud do sreče.

16. Ponovno odkritje samega sebe

Ne glede na vaš poklic: ko postanete podjetnik, postanete nekdo drug. Lahko ste to, kar si že dolgo želite biti.

17. Spreminjate svet

Podjetniki so tisti, ki so najbolj drastično spremenili naš svet. Spomnite se na Henryja Forda, Billa Gatesa ali Sergeya Brina. S podjetjem dobite priložnost, da spreminjate svet okoli sebe, pa naj bo to na lokalni ali globalni ravni.

18. Ustvarjate delovna mesta

Nič ni bolj zadovoljujočega, sploh v krizi, kot to, da lahko drugim zagotovite delovna mesta in poskrbite za druge ljudi, ter njihove družine.

19. Imate svojo blagovno znamko

Biti znan po nečem je prijetno. Z uspešno blagovno znamko vas ljudje prepoznavajo in priznavajo kot uspešnega poslovneža.

20. Vaš razlog 

Poleg vseh naštetih razlogov obstaja še en edinstven razlog za zagon posla. To je vaš razlog. Pomislite, zakaj se prav vam splača ustanoviti svoje podjetje.

Vir: Entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje