Iskalnik Powerset cilja na bolj naravno iskanje na internetu

Avtor — 11.06.2007
Gre za nov, dobro financiran in javnosti pretežno prikrit projekt, ki želi iskanje narediti dosti bolj naravno. Kot primer so dali iskanje "politicians who died in office", kjer iščemo vse politike, ki so umrli v pisarni. V tem primeru je iskalnik dal izredno relevantna iskanja ter daleč presegel rezultate, ki jih je prikazal Google.
Iskalnik Powerset cilja na bolj naravno iskanje na internetu

Bo Powerset lahko kdaj prehitel iskalnik Google?

Google namreč prikaže le šest rezultatov, če iščemo z narekovaji in pretežno neuporabne rezultate, če jih ne uporabimo. Sliko rezultatov iskalnika Powerset si lahko ogledate na uradnem blogu.

Sicer je iskalnik še daleč od uradne splavitve in tudi eno iskanje še ne pomeni smrti Googla. Kaže pa, da ima iskalnik Powerset velik potencial ter da bo vredno spremljati njegov razvoj.

Vir: TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje