Izbor najboljših slovenskih Android aplikacij

Avtor — 30.12.2011
Telekom Slovenije v sodelovanju z zavodom Hekovnik ponuja izziv slovenskim razvijalcev Android aplikacij. Na izboru M:AppFest 2012 bodo iskali najboljšo idejo ali že delujočo aplikacijo, ki bi lahko postala naslednja velika tržna uspešnica. Rok za oddajo aplikacije je 11. marec 2012.
Izbor najboljših slovenskih Android aplikacij

Izbor najboljših slovenskih Android aplikacij (slika: sxc.hu)

Trije srečneži bodo prejeli pot v Silicijevo dolino in druge nagrade. Telekom Slovenije in Hekovnik bosta udeležencem pomagala tudi s poslovnimi in tehničnimi delavnicami ter s tržno promocijo.

Izbor bo imel velik poudarek na tržnem potencialu aplikacij z uporabo Mobitelovih API-jev, zato bodo morali razvijalci tokrat poleg najboljše mobilne aplikacije poskrbeti še za to, da bodo čimbolj prisluhnili potrebam trga.

Sodelovanje na izboru prinaša možnosti za uveljavitev in opcijo nadgradnje vašega znanja na področju razvoja aplikacij ter podjetništva, promocije in trženja vaše aplikacije. Sodelujoči bodo pridobili nove poslovne priložnosti na lokalni in svetovni ravni.

Uvod v prvi del izbora bo informativni dan, ki se bo odvijal v Ljubljani v mesecu januarju. Takrat boste izvedeli tudi podrobnosti o poteku natečaja in delavnicah, ki bodo na voljo. Rok za prijavo je 8. januar 2012, izpolniti morate prijavnico za informativni dan in delavnice. Udeležba na delavnicah za sodelovanje na izzivu ni nujna – drugemu delu izbora se lahko pridružite preprosto tako, da do 11. 3. 2012 oddate svojo aplikacijo.

Aplikacije bo ocenjevala strokovna žirija, ki bo podelila glavne nagrade natečaja. Po izboru s strani komisije bodo izbrane aplikacije uvrščene na prihajajočo Mobitelovo aplikacijsko trgovino M:Market. Tam bomo predvidoma dva meseca merili, kako priljubljena je aplikacija med uporabniki. Zmagovalec bo lahko izbral Samsungovo mobilno napravo po lastni izbiri, drugo- do četrtouvrščeni pa bodo za nagrado prejeli mobilnik Samsung Galaxy S II.

Vir: Mobitel

Oznake: , , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>