Izdelava učinkovitih spletnih strani in aplikacij, ki prodajajo

Avtor mimateam — 20.10.2009
Komentiraj!
Si tudi vi želite povečati število zadovoljnih strank in vašo prepoznavnost? To je mogoče s kvalitetno predstavitvijo vašega podjetja na internetu! Vaša spletna stran je lahko pravi vzvod za še več zadovoljnih strank.
Izdelava učinkovitih spletnih strani in aplikacij, ki prodajajo

MIMAteam vam izdela učinkovito spletno stran.

V kratkem času vam lahko pokažemo, kako do višjega dobička, kako do novih strank in kako do dodatnega zaslužka z vašo novo spletno stranjo.

Potrebno se je zavedati, da le pravilna in kvalitetna spletna predstavitev na internetu poveča prepoznavnost vašega podjetja in storitev, poveča vaš ugled, izboljša poslovanje, povečuje število zadovoljnih strank, dobiček in nenazadnje povečuje tudi vašo konkurenčno prednost. Spletna stran je lahko vaš najboljši prodajni agent, ki dela 24 ur na dan, vse dni v letu - samo za vas!

Ker se v našem podjetju zavedamo kako pomembna je kvalitetno izdelana spletna stran, vam ponujamo celovito rešitev izdelave spletnih strani in portalov. Prav tako vam nudimo tudi izdelavo poslovnih aplikacij po vaših željah in potrebah.

Poleg izdelave spletnih strani nudimo tudi optimizacijo za iskalnike tako za nove spletne strani, kot tudi za obstoječe, ki ne dosegajo željenih rezultatov. Optimizacija spletnih strani je zelo pomembna, saj lahko s to tehniko dvignemo pozicijo spletne strani v iskalnikih in iskalnih zadetkih, tako da potencialni kupci hitreje in lažje najdejo storitve ali produkte, ki jih nudite.

 

Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo naših naročnikov!

Želimo, da naši naročniki vedo, kako pomembni so za naše podjetje. Naša ekipa tako skrbi za profesionalen pristop, strokovnost, zanesljivost ter vzpostavi dolgoročno zaupanje naročnika v nas in naše podjetje. Vse to predstavlja celoto, katere cilj je zadovoljstvo naročnika.

Verjamemo, da boste tudi vi zadovoljni z našimi storitvami in produkti, saj jih odlikuje visoka kakovost in zanesljivost. V to smo tako prepričani, da vam nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo za vse naše storitve in produkte. Torej popolnoma brez tveganja! Če ne boste zadovoljni, vam povrnemo denar!

 

PS: Ne odlašajte! Pokličite nas na 040 747 250 ali pišite na info@mimateam.com ter prehitite konkurenco! Obiščite tudi www.MIMAteam.com.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!