Izdelki iz vaše najljubše TV oddaje

Avtor — 03.05.2007
Verjetno se je že vsakdo kdaj znašel v situaciji, ko je v svojem najljubšem filmu ali glasbenemu spotu opazil produkt ter si ga zaželel tudi zase.
Izdelki iz vaše najljubše TV oddaje

Vsi, ki hočete biti oblečeni kot filmske zvezde.

Morda je bila to super modna pasja oblekica iz ene izmed ameriških žajfnic ali pa neverjetno dobro krojene hlače super pop zvezdnika. Delivery agent vam na strani SeenOn omogoči, da poiščete in kupite prav take izdelke. Podjetje je financiranje pridobilo s strani družbe Viacom. Oboževalci bodo lahko kupili izdelke, ki so jih v zadnjem letu nosili glavni igralci v nanizankah TV hiš kot so NBC, ABC, E!, Bravo in druge.
Kako stran deluje si lako ogledate na primeru, ki je izsek iz filma Jackass 2. Sočasno s predvajanim filmom se na desni strani vrstijo produkti, ki so uporabljeni na določeni sceni. Izdelek lahko nato dodate v navidezno košarico ali pa prek povezave izbrskate še kakšno informacijo.
V prihodnje si pri podjetju želijo, da bi lahko vse večje TV mreže in filmski studiji dostopali do strani in to storitev omogočili za svoje oddaje in filme.

Najožjo konkurenco predstavlja StarSyle podjetja Entertainment Media Works.

Vir:  VentureBeat