Izkušnje uporabnikov miniMAX

"Živimo v času, ko je velikokrat dan prekratek, da bi bili kos vsem opravilom, ki nam jih nalaga delovnik, zato je pri našem delu nenehno optimiziranje, pa še tako navidez nepomembnih opravil, ena od prioritet," je poudarila Karmen Krčelj, direktorica podjetja AUREA d.o.o.

Karmen Krčelj, direktorica podjetja AUREA d.o.o., Računovodstvo in poslovno svetovanje: “Kot računovodski servis, nas resnično veseli, da se veliko naših strank odloča za lastne licence programa miniMAX, ki jih deli z nami in tako ustvarjajo pogoje za učinkovito “ePoslovanje”.

Vedno bolj zaznavajo konkurenčne prednosti, ki jih tak način sodelovanja prinaša. Odpade podajanje dokumentacije v papirnati obliki, podvajanje opravil, zmanjša se možnost napak, močno se poveča ažurnost poslovanja in nenazadnje se znižujejo tudi stroški. miniMAX je postal močno stičišče z našimi strankami, do te mere, da se na račun ažurnosti in dostopnosti informacij, celo najmanjši podjetnik pohvali, da ima računovodjo v hiši.

Tako sami, kot naše stranke, imamo preko vgrajenega sistema pomoči in obveščanja dostop do aktualnih informacij, glede zakonskih sprememb in novosti povezanih z delovanjem programa, kar predstavlja pri poslovanju, še dodatno dodano vrednost.

miniMAX uporabljamo že od prve različice, ker nas je prepričal model računalništva v oblaku in smo mnenja, da bo v prihodnje to odlična platforma, s pomočjo katere bomo še konkretneje lahko optimizirali naše aktivnosti na relaciji z našimi strankami in državnimi institucijami.”

Pošlji povpraševanje >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje