Izkušnje Wineista na mentorskem dogodku Go Global Slovenia

Prejšnji mesec sem storil nekaj koristnega, udeležil sem se 1:1 mentorskega dogodka v okviru programa Go Global Slovenia, ki ga organizira Tehnološki park Ljubljana v sodelovanju s partnerji.
Izkušnje Wineista na mentorskem dogodku Go Global Slovenia

Ekipa: Peter Bruner CEO, Matic Verbančič Co-founder, Victor Kollar Co-founder

Mentorstvo poteka po principu kratkega, vendar konstruktivnega pogovora z nekom, ki ima že izkušnje v enaki ali vsaj podobni branži.

Na pogovor prideš z v naprej pripravljenim “pitch-om” in izpostavljenim problemom, ki trenutno tare tvoje podjetje oz. tvoj produkt/storitev. V programu ti dodelijo najbolj sorodnega mentorja, ki se je s tem problemom že srečal in bi zato znal pomagati ali vsaj svetovati.

Na dogodek smo prišli s problemom najbolj pogoste narave: “Kako priti do strank, kako prodati?” V našem primeru je bilo vprašanje še bolj specifično, bolj nišno, in sicer kako priti do strank, ki ljubijo vino, hkrati pa imajo nadpovprečni zaslužek, da si nas lahko privoščijo? Ukvarjamo se s trženjem produkta Wineist – mesečni abonma na pokušino svetovnih vin na vašem domu.

Vemo, da je ciljna publika zelo majhna, a vendar obstaja, saj to pričajo že rezultati prvega meseca. Želeli smo pospešiti prodajo in pričakovali nasvet, ki bi nam pomagal takoj.

Moram reči, da je bil pogovor s tremi različnimi mentorji na dogodku zelo koristen. Eden od njih je sedaj celo naša stranka, z drugim smo v kontaktu, saj je izrazil željo po sodelovanju, tretji pa nam je razložil par strategij, ki jih lahko uporabimo v prihodnosti.

Feedback: odličen dogodek in se ga bom z veseljem udeležil tudi naslednjič. Če ne drugega, poznam tri ljudi več in vsaj trije ljudje več vejo za nas.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje