Izognite se klasičnim podjetniškim napakam

Ostati realen je zelo pomembno pri poslovanju. Jasno moramo imeti opredeljene cilje, prednosti in slabosti nas in našega posla.
Izognite se klasičnim podjetniškim napakam

Ostanite realni

Ne glede na to kako, dobra je naša ideja, lahko kaj kmalu zaidemo na kriva pota, ki vodijo v propad. Svoje delo moramo ceniti in venomer imeti realno perspektivo, ki nam bo omogočila, da vidimo širšo sliko in ocenimo dogajanje okoli sebe.

Uspeh lahko marsikomu zmeša glavo in kaj kmalu se nam lahko zazdi, da smo center sveta. Vendar pa se svet ne vrti okoli nas, zato je pomembno, da svoj ego brzdamo, preden treščimo na relana tla. Jasno si začrtajmo pot uspeha in ostanimo osredotočeni. Zastavljene projekte vedno realizirajmo in nikar ne skačimo iz enega projekta na drugega. Bolje je delati počasi in posle končati, kot pa imeti kup nedokončanih poslov.

Podjetništvo zahteva določeno mero ambicioznosti in želje po uspehu, vendar pa nikakor ne sme veljati pravilo uspeha za katerokoli ceno. Zastavljene cilje poskušajmo doseči v relanem času in si ne nalagajmo preveč dela, še posebej ne v začetkih poslovanja. Tudi v kolikor nam uspe naš posel postaviti na noge, nikar ne mislimo, da posedujemo vso modrost tega sveta. Vedno je dobro vprašati za nasvet in prositi za pomoč, v kolikor jo potrebujemo. Lahko smo še tako optimistični, vendar pa moramo znati realno oceniti situacijo v kateri se nahajamo in ne precenjevati svojih sposobonsti.

Vir: Business Opportunities Weblog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje