Izšla igra Halo 3

Včeraj je na police prišla Microsoftova računalniška igra Halo 3. Pričakujejo, da bo igra prodajana rekordno.
Izšla igra Halo 3

Halo 3

Prodaja se je začela 24. septembra točno ob 12:01. Pričakovanje je bilo izjemno. Pri Microsoftu so tako še pred izidom prejeli kar 1,7 milijona prednaročil. Halo 3 bo na voljo v treh verzijah, cena pa bo od 60 do 130 ameriških dolarjev.

Najnovejši Microsoftov produkt je zelo pomemben za njihovo prihodnost. Računajo namreč, da bo igra pospešila prodajo igralne konzole Xbox 360, s katero so imeli nedavno kar nekaj težav z okvarami. Upajo, da bodo s pomočjo Halo 3 napravili velik korak v boju proti Sonyjevemu PS3 ter Nintendovemu Wii. Slednji je Wii, kljub temu, da je na tržišču dobro leto manj kot Microsoftov Xbox 360, prodal v enaki količini.

Razlog za to je predvsem v cenovni dostopnosti, ki je privabil tiste kupce, ki se jim Sonyjeva in Microsoftova naprava zdita predragi. Pri Microsoftu zatrjujejo, da omenjenih težav s pregorevanjem Xboxa ne bo več, zato si obetajo znaten finančni priliv tudi iz prodaje Xbox 360, ki bi dal nov zagon temu gigantu.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje