Izšla igra Halo 3

Avtor — 27.09.2007
Včeraj je na police prišla Microsoftova računalniška igra Halo 3. Pričakujejo, da bo igra prodajana rekordno.
Izšla igra Halo 3

Halo 3

Prodaja se je začela 24. septembra točno ob 12:01. Pričakovanje je bilo izjemno. Pri Microsoftu so tako še pred izidom prejeli kar 1,7 milijona prednaročil. Halo 3 bo na voljo v treh verzijah, cena pa bo od 60 do 130 ameriških dolarjev.

Najnovejši Microsoftov produkt je zelo pomemben za njihovo prihodnost. Računajo namreč, da bo igra pospešila prodajo igralne konzole Xbox 360, s katero so imeli nedavno kar nekaj težav z okvarami. Upajo, da bodo s pomočjo Halo 3 napravili velik korak v boju proti Sonyjevemu PS3 ter Nintendovemu Wii. Slednji je Wii, kljub temu, da je na tržišču dobro leto manj kot Microsoftov Xbox 360, prodal v enaki količini.

Razlog za to je predvsem v cenovni dostopnosti, ki je privabil tiste kupce, ki se jim Sonyjeva in Microsoftova naprava zdita predragi. Pri Microsoftu zatrjujejo, da omenjenih težav s pregorevanjem Xboxa ne bo več, zato si obetajo znaten finančni priliv tudi iz prodaje Xbox 360, ki bi dal nov zagon temu gigantu.

Vir: The New York Times

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>