Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in TV Slovenija ponujata učencem in dijakom pravi izziv.
Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade. (Vir slike: http://ricardolombardi.ig.com.br/)

Gre za pripravo promocijskega oglasa v katerem se gledalcem televizije na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu dostojen način, predstavi svojo idejo, kako ponuditi nekaj s področja računalništva, trgovine, mode, oglaševanja, itd. Skratka, možnosti predstavitve razmišljanj o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah so neomejene.

Svoje posneto promocijsko remek delo nato učenci in dijaki pošljejo na TV Slovenija.

Največ štirideset sekundni promocijski oglas je lahko narejen s kakršno koli tehnologijo, vendar ob upoštevanju minimalnih standardov za televizijsko objavo. Gledalci morajo oglas videti in slišati, zato je potrebno upoštevati:

  • najnižja mogoča ločljivost slike je 720 (ali najmanj 702) x 576 pikslov, pri 25 slikah na sekundo ali 50 polslikah na sekundo,
  • slikovni format: 4 x 3 ali 16 x 9
  • pošljite na DVD-ju.

 

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od 4. septembra do konca novembra 2010, v posebni rubriki z naslovom: Podjetniki, mi smo face! Do takrat bodo strokovna žirija in gledalci pripravili izbor najboljših, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade.

Več informacij lahko dobite na spletnem naslovu rtvslo.si 

 

Vir: mag. Velko Glaner, JAPTI

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje