Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in TV Slovenija ponujata učencem in dijakom pravi izziv.
Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade. (Vir slike: http://ricardolombardi.ig.com.br/)

Gre za pripravo promocijskega oglasa v katerem se gledalcem televizije na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu dostojen način, predstavi svojo idejo, kako ponuditi nekaj s področja računalništva, trgovine, mode, oglaševanja, itd. Skratka, možnosti predstavitve razmišljanj o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah so neomejene.

Svoje posneto promocijsko remek delo nato učenci in dijaki pošljejo na TV Slovenija.

Največ štirideset sekundni promocijski oglas je lahko narejen s kakršno koli tehnologijo, vendar ob upoštevanju minimalnih standardov za televizijsko objavo. Gledalci morajo oglas videti in slišati, zato je potrebno upoštevati:

  • najnižja mogoča ločljivost slike je 720 (ali najmanj 702) x 576 pikslov, pri 25 slikah na sekundo ali 50 polslikah na sekundo,
  • slikovni format: 4 x 3 ali 16 x 9
  • pošljite na DVD-ju.

 

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od 4. septembra do konca novembra 2010, v posebni rubriki z naslovom: Podjetniki, mi smo face! Do takrat bodo strokovna žirija in gledalci pripravili izbor najboljših, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade.

Več informacij lahko dobite na spletnem naslovu rtvslo.si 

 

Vir: mag. Velko Glaner, JAPTI

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje