Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in TV Slovenija ponujata učencem in dijakom pravi izziv.
Izziv za učence in dijake: Podjetniki, mi smo face!

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade. (Vir slike: http://ricardolombardi.ig.com.br/)

Gre za pripravo promocijskega oglasa v katerem se gledalcem televizije na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu dostojen način, predstavi svojo idejo, kako ponuditi nekaj s področja računalništva, trgovine, mode, oglaševanja, itd. Skratka, možnosti predstavitve razmišljanj o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah so neomejene.

Svoje posneto promocijsko remek delo nato učenci in dijaki pošljejo na TV Slovenija.

Največ štirideset sekundni promocijski oglas je lahko narejen s kakršno koli tehnologijo, vendar ob upoštevanju minimalnih standardov za televizijsko objavo. Gledalci morajo oglas videti in slišati, zato je potrebno upoštevati:

  • najnižja mogoča ločljivost slike je 720 (ali najmanj 702) x 576 pikslov, pri 25 slikah na sekundo ali 50 polslikah na sekundo,
  • slikovni format: 4 x 3 ali 16 x 9
  • pošljite na DVD-ju.

 

Najboljši oglasi bodo predvajani v oddaji Sobotno popoldne, od 4. septembra do konca novembra 2010, v posebni rubriki z naslovom: Podjetniki, mi smo face! Do takrat bodo strokovna žirija in gledalci pripravili izbor najboljših, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in denarne nagrade.

Več informacij lahko dobite na spletnem naslovu rtvslo.si 

 

Vir: mag. Velko Glaner, JAPTI

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje