Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Uporaba socialnih medijev je zagotovo v porastu, saj imajo le-ti ogromen vpliv na skoraj vsakega izmed poslovnih aspektov in prav zaradi slabe uporabe socialnih medijev je bilo na žalost odpuščenih premnogo uslužbencev.
Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Socialni mediji so prihodnost za podjetja.

Socialni mediji so preprosti, učinkoviti in prisotni vsepovsod v podjetju. Spodaj so glavni izzivi, o katerih bi po mnenju Harvard Business vsako podjetje moralo dodobra premisliti.

  • Integracija socialnih medijev v vse aspekte vašega poslovanja, vključno z marketingom, odnosi z javnostjo idr. Ta poteza lahko pripelje do potrebne zaposlitve šefa uprave, ki bo znal ravnati z oddelkom za socialne medije.
  • Človeški viri bodo zagotovo predstavljali hud izziv mnogim poslovnežem, ki želijo presedlati na socialne medije. To pomeni, da bo vso politiko človeških virov potrebno ponovno pregledati, jo spremeniti ter dodelati in jo nazadnje ponovno predati vsakemu uslužbencu.
  • Zagotovo bo pri nadzorovanju potrebna trda roka, prav tako pa je strankam in uslužbencem potrebno prisluhniti, saj je nujno vedeti, kje nastajajo problemi in kdo jih povzroča. Še več, ko nastopijo določene situacije, pri katerih se podjetje znajde v težavah, se je potrebno striktno držati procedur in politike podjetja.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje