Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Uporaba socialnih medijev je zagotovo v porastu, saj imajo le-ti ogromen vpliv na skoraj vsakega izmed poslovnih aspektov in prav zaradi slabe uporabe socialnih medijev je bilo na žalost odpuščenih premnogo uslužbencev.
Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Socialni mediji so prihodnost za podjetja.

Socialni mediji so preprosti, učinkoviti in prisotni vsepovsod v podjetju. Spodaj so glavni izzivi, o katerih bi po mnenju Harvard Business vsako podjetje moralo dodobra premisliti.

  • Integracija socialnih medijev v vse aspekte vašega poslovanja, vključno z marketingom, odnosi z javnostjo idr. Ta poteza lahko pripelje do potrebne zaposlitve šefa uprave, ki bo znal ravnati z oddelkom za socialne medije.
  • Človeški viri bodo zagotovo predstavljali hud izziv mnogim poslovnežem, ki želijo presedlati na socialne medije. To pomeni, da bo vso politiko človeških virov potrebno ponovno pregledati, jo spremeniti ter dodelati in jo nazadnje ponovno predati vsakemu uslužbencu.
  • Zagotovo bo pri nadzorovanju potrebna trda roka, prav tako pa je strankam in uslužbencem potrebno prisluhniti, saj je nujno vedeti, kje nastajajo problemi in kdo jih povzroča. Še več, ko nastopijo določene situacije, pri katerih se podjetje znajde v težavah, se je potrebno striktno držati procedur in politike podjetja.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje