Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Uporaba socialnih medijev je zagotovo v porastu, saj imajo le-ti ogromen vpliv na skoraj vsakega izmed poslovnih aspektov in prav zaradi slabe uporabe socialnih medijev je bilo na žalost odpuščenih premnogo uslužbencev.
Izzivi, ki jih socialni mediji prinašajo k poslovanju

Socialni mediji so prihodnost za podjetja.

Socialni mediji so preprosti, učinkoviti in prisotni vsepovsod v podjetju. Spodaj so glavni izzivi, o katerih bi po mnenju Harvard Business vsako podjetje moralo dodobra premisliti.

  • Integracija socialnih medijev v vse aspekte vašega poslovanja, vključno z marketingom, odnosi z javnostjo idr. Ta poteza lahko pripelje do potrebne zaposlitve šefa uprave, ki bo znal ravnati z oddelkom za socialne medije.
  • Človeški viri bodo zagotovo predstavljali hud izziv mnogim poslovnežem, ki želijo presedlati na socialne medije. To pomeni, da bo vso politiko človeških virov potrebno ponovno pregledati, jo spremeniti ter dodelati in jo nazadnje ponovno predati vsakemu uslužbencu.
  • Zagotovo bo pri nadzorovanju potrebna trda roka, prav tako pa je strankam in uslužbencem potrebno prisluhniti, saj je nujno vedeti, kje nastajajo problemi in kdo jih povzroča. Še več, ko nastopijo določene situacije, pri katerih se podjetje znajde v težavah, se je potrebno striktno držati procedur in politike podjetja.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje