Javni natečaji za promocijo rabe lesa

Avtor — 29.07.2013
SPIRIT Slovenija je prejšnji teden odprla javne natečaje za promocijo rabe lesa v treh ločenih sklopih, in sicer: Javni natečaj za izbor naj lesene gradnje, Javni natečaj za izbor naj lesenega izdelka in Javni natečaj za izbor naj inovativne rabe lesa.
Javni natečaji za promocijo rabe lesa

Javni natečaji za promocijo rabe lesa. (Vir slike: sxc.hu)

SKLOP A: Javni natečaj za izbor naj lesene gradnje

Predmet odprtega javnega natečaja je izbira najprimernejših projektov lesene gradnje za zgrajene objekte v preteklih 5 letih v štirih različnih kategorijah:

  • stanovanjske stavbe
  • javne stavbe
  • poslovno-industrijski objekti ter
  • inženirski objekti in tehnične rešitve.

Če ste zgradili lesen objekt, ki bi bil primeren za ta javni natečaj, imate čas do vključno 10. septembra 2013 (elektronska prijava).

SKLOP B: Javni natečaj za izbor naj lesenega izdelka

Predmet odprtega javnega natečaja je identifikacija in izbor inovativno oblikovanega izdelka, izdelanega iz slovenskega lesa, z visoko dodano vrednostjo v štirih različnih kategorijah:

  • pohištvo
  • lesena igrača za predšolske otroke
  • lesen didaktičen pripomoček za osnovnošolce/srednješolce
  • luksuzen lesni izdelek.

Ste izdelali zanimiv kos pohištva iz slovenskega lesa? Potem se preko elektronske prijave prijavite do vključno 15. septembra 2013 (elektronska prijava).

SKLOP C: Javni natečaj za izbor naj inovativne rabe lesa

Predmet odprtega javnega natečaja je identifikacija in izbor novih inovativnih materialov na bazi lesa, kompozitov, hibridov, postopkov predelave in obdelave lesa in lesnih kompozitov v dveh različnih kategorijah:

  • inovativna raba lesa in
  • srednješolska projektna naloga.

Za prijavo na sklop C imate čas do vključno 15. septembra 2013 preko elektronskega obrazca (elektronska prijava).

Če vas zanima kaj več o natečajih, lahko stopite v stik s SPIRIT Slovenija preko elektronske pošte les@spiritslovenia.si.

Vir: spiritslovenia.si

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje