BLOG MARKETING DELAVNICA

Javni razpis za podporo malim in srednje velikim podjetjem, ki izvajajo raziskave in razvoj

Predstavljamo vam javni razpis za mednarodne raziskovalno-razvojne projekte Eurostars. Namenjen je intenzivno raziskovalno in razvojno dejavnim podjetjem, ki v mednarodnih konzorcijih razvijajo izdelke in storitve z višjo dodano vrednostjo.
Javni razpis za podporo malim in srednje velikim podjetjem, ki izvajajo raziskave in razvoj

Javni razpis za podporo malim in srednje velikim podjetjem, ki izvajajo raziskave in razvoj. (Vir slike: sxc.hu)

V nadaljevanju si lahko ogledate podrobnejše informacije v zvezi z javnim razpisom za podporo malim in srednje velikim podjetjem, ki izvajajo raziskave in razvoj – program EUROSTARS, v okviru iniciative EUREKA.

Predmet razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje slovenskega dela mednarodnih raziskovalnih in razvojnih projektov za projekte, ki so potrjeni na mednarodnem ocenjevanju Eurostars s strani skupine Visokih predstavnikov programa Eurostars.

Pogoji:

Na projektu morata sodelovati najmanj dva partnerja, ki prihajata iz dveh različnih držav članic Eurostars. Projekt mora ustrezati vsem Eureka kriterijem (pokriva lahko katerokoli tehnološko področje, imeti mora civilni namen, rezultat pa mora biti nov proizvod, postopek ali storitev).

V posameznem projektu morajo vsi partnerji sestavljati dobro uravnotežen mednarodni konzorcij, kjer nobena država ali partner ne sme imeti vložka v projekt, ki je večji od 75% celotnih stroškov projekta.

Načrtovano trajanje projekta je lahko največ 3 leta. Vstop proizvoda, postopka ali storitve na tržišče pa je predviden v 2 letih po zaključku projekta.

Višina razpisanih sredstev:

Za nacionalno sofinanciranje projektov EUROSTARS je predvidenih 500.000,00 EUR v letu 2012.

Višina sofinanciranja:

Upravičenec bo lahko prejel sredstva največ do višine 50.000,00 EUR na leto za projekt.

Roki za predložitev vlog:

Koordinator je dolžan poskrbeti za popolno mednarodno prijavo predloga projekta in jo mora oddati v imenu celotnega konzorcija do 20.9.2012 do 20.00 CET.

Vsak slovenski prijavitelj (koordinator ali samo partner v projektu, ki je bil na mednarodni ravni potrjen s strani Visokih predstavnikov programa Eurostars) se mora posebej prijaviti na nacionalni razpis za dodelitev nacionalnih finančnih sredstev. Rok za oddajo je najkasneje 14. dan od prejetja elektronskega obvestila s strani Sekretariata Eureka o izbiri.

Vir: mk-projekt.si

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje