Povabilo k prijavi inovacij za nastop na 4. SFI

Avtor Egon Ravbar — 14.10.2009
Komentiraj!
Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) vas vabi, da prijavite svojo inovacijo v okviru Slovenskega foruma inovacij (SFI).
Povabilo k prijavi inovacij za nastop na 4. SFI

JAPTI

Predmet javnega povabila:

Prijavite svojo inovacijo in se uvrstite v izbor petnajst najboljših inovacij in petnajst najinovativnejših podjetij, ki se bodo predstavili na prireditvi 4. Slovenski forum inovacij, ki jo organizira Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), ter bodo vključeni v nacionalni katalog inovacij Slovenije v letu 2009.

Kaj lahko prijavite?

Prijavite lahko novosti v različnih kategorijah, od inovacije in izuma do izboljšave in inovativne podjetniške ideje. Vsebina prijavljenih idej naj se nanaša na razvoj novih tehnologij in njihovo koristno uporabo in se nanaša na različna področja, vključno (vendar ne omejeno): informatika, novi mediji, strojništvo, elektrotehnika, kemija, gradbeništvo, itd. Poleg inovacij s področja tehnologij vabimo tudi k prijavi inovacij za izobraževanje in inovacij za trajnostni razvoj.

Prijavijo se lahko:

  • posamezniki ali skupina posameznikov,
  • mala in srednja podjetja,
  • velika podjetja,
  • raziskovalno-razvojne institucije,
  • mladi raziskovalci s statusom MVZT,
  • mladi (študenti, dijaki).

 

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI)

Rok za oddajo prijav s po­drobnim opisom (Prijava ideje, Dodatna dokumentacija, Ostali podatki, Izjave in Informacije) je 23. oktober 2009.


Kako se lahko prijavite?

Prijavite se z izpolnitvijo prijavnega obrazca, v katerem opišete vsebino, namen, cilje in ostale podatke o vašem projektu. Spletni obrazec boste lahko izpolnili na spletnem naslovu: www.foruminovacij.si. Začetek sprejemanja spletnih prijav bo predvidoma v tem tednu, obvestilo bo objavljeno na tej spletni strani.

Elektronski dokumenti:

vabilo k sodelovanju

Pogoji sodelovanja

Prijavni obrazec


Več najdete na: www.japti.si/index.php?t=Razpisi&id=70&l=sl

shranjeno pod: ,
Prijavi se na e-novice!