Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih?

Prvega oktobra 2013 ste vabljeni na seminar Joeya Yapa, svetovalca milijonarjem, multinacionalkam, vladam in posameznikom, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Predaval bo na temo uspeha v turbulentnih časih.
Joey Yap - Kako uspeti v turbulentnih časih?

Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih? (Vir slike: starblueprint.com)

V Slovenijo prihaja Joey Yap – svetovalec milijonarjem, multinacionalkam, vladam in vsem, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Je tudi ustanovitelj Akademije in raziskovalnega centra za kitajsko metafiziko, kjer svoje znanje nabirajo študentje in podjetniki iz celega sveta.

Z informacijami, ki jih boste dobili na seminarju, boste lažje prepoznali priložnosti, ki jih prinaša prihajajoče leto, znali sprejemati boljše odločitve, vedeli, kam usmeriti energijo v letu 2014 in kdaj potegniti prave poteze v življenju… Ker boste z boljšim razumevanjem sebe znali najti in uporabiti primerne načine za osebno rast in postati najboljša verzija sebe.

Seminar bo potekal 1. oktobra 2013 v dvorani Smelt, Dunajska 160, Ljubljana, od 15.00 do 21.00 ure z dvema vmesnima odmoroma. 

Potek seminarja

1. del: Izkoristite moč lastne astrološke karte

V prvem delu seminarja boste izvedeli, katere so energije, ki bodo vladale v prihajajočem obdobju in kako vplivajo na nas. Morda se bodo v letu 2014 prebudili vaši skriti talenti ali pa boste srečali najdražjo osebo ali mentorja, ki bo bistveno vplival na vas. Morda je to leto izjemnih priložnosti za finančno obogatitev. S pridobljenimi informacijami lahko izboljšate možnosti za uspeh in dodobra izkoristite priložnosti, ki vam prihajajo naproti. So osnova za sprejemanje pravih odločitev.

2. del: Pridobite dodatno podporo s Feng Shujem

Energije so okoli nas prisotne ves čas. Nivoji teh energij pa so vsako leto drugačni, saj se zemljevid neba spremeni, planeti na nebu se premaknejo in s tem ustvarjajo drugačne sinergije. Joey vam bo v drugem delu seminarja razkril, kako te energije čim bolj vpreči za uspeh, se povezati z ugodnimi energijami glede na prostor, v katerem delate in živite in kako se izogniti negativnim letnim Feng Shui vplivom. Seminar bo poln praktičnih, izvedljivih rešitev, ki jih lahko izvedete takoj, ko se vrnete domov in aktivirate uspešno ter izpolnjujoče leto, ki je pred vami.

3. del: Naj čas dela vam v prid

Joey vam bo v tretjem delu razkril nekaj datumov, ki podpirajo določene aktivnosti ali odločitve, npr: datum za drzne finačne poteze, ugoden datum za zgladitev dolgotrajnega spora, datum za sprejetje velike odločitve, datum, ki je ugoden za pomemben poslovni sestanek ipd.

Vir: Starblueprint

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje