Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih?

Prvega oktobra 2013 ste vabljeni na seminar Joeya Yapa, svetovalca milijonarjem, multinacionalkam, vladam in posameznikom, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Predaval bo na temo uspeha v turbulentnih časih.
Joey Yap - Kako uspeti v turbulentnih časih?

Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih? (Vir slike: starblueprint.com)

V Slovenijo prihaja Joey Yap – svetovalec milijonarjem, multinacionalkam, vladam in vsem, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Je tudi ustanovitelj Akademije in raziskovalnega centra za kitajsko metafiziko, kjer svoje znanje nabirajo študentje in podjetniki iz celega sveta.

Z informacijami, ki jih boste dobili na seminarju, boste lažje prepoznali priložnosti, ki jih prinaša prihajajoče leto, znali sprejemati boljše odločitve, vedeli, kam usmeriti energijo v letu 2014 in kdaj potegniti prave poteze v življenju… Ker boste z boljšim razumevanjem sebe znali najti in uporabiti primerne načine za osebno rast in postati najboljša verzija sebe.

Seminar bo potekal 1. oktobra 2013 v dvorani Smelt, Dunajska 160, Ljubljana, od 15.00 do 21.00 ure z dvema vmesnima odmoroma. 

Potek seminarja

1. del: Izkoristite moč lastne astrološke karte

V prvem delu seminarja boste izvedeli, katere so energije, ki bodo vladale v prihajajočem obdobju in kako vplivajo na nas. Morda se bodo v letu 2014 prebudili vaši skriti talenti ali pa boste srečali najdražjo osebo ali mentorja, ki bo bistveno vplival na vas. Morda je to leto izjemnih priložnosti za finančno obogatitev. S pridobljenimi informacijami lahko izboljšate možnosti za uspeh in dodobra izkoristite priložnosti, ki vam prihajajo naproti. So osnova za sprejemanje pravih odločitev.

2. del: Pridobite dodatno podporo s Feng Shujem

Energije so okoli nas prisotne ves čas. Nivoji teh energij pa so vsako leto drugačni, saj se zemljevid neba spremeni, planeti na nebu se premaknejo in s tem ustvarjajo drugačne sinergije. Joey vam bo v drugem delu seminarja razkril, kako te energije čim bolj vpreči za uspeh, se povezati z ugodnimi energijami glede na prostor, v katerem delate in živite in kako se izogniti negativnim letnim Feng Shui vplivom. Seminar bo poln praktičnih, izvedljivih rešitev, ki jih lahko izvedete takoj, ko se vrnete domov in aktivirate uspešno ter izpolnjujoče leto, ki je pred vami.

3. del: Naj čas dela vam v prid

Joey vam bo v tretjem delu razkril nekaj datumov, ki podpirajo določene aktivnosti ali odločitve, npr: datum za drzne finačne poteze, ugoden datum za zgladitev dolgotrajnega spora, datum za sprejetje velike odločitve, datum, ki je ugoden za pomemben poslovni sestanek ipd.

Vir: Starblueprint

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje