Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih?

Prvega oktobra 2013 ste vabljeni na seminar Joeya Yapa, svetovalca milijonarjem, multinacionalkam, vladam in posameznikom, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Predaval bo na temo uspeha v turbulentnih časih.
Joey Yap - Kako uspeti v turbulentnih časih?

Joey Yap – Kako uspeti v turbulentnih časih? (Vir slike: starblueprint.com)

V Slovenijo prihaja Joey Yap – svetovalec milijonarjem, multinacionalkam, vladam in vsem, ki svojega uspeha ne prepuščajo naključju. Je tudi ustanovitelj Akademije in raziskovalnega centra za kitajsko metafiziko, kjer svoje znanje nabirajo študentje in podjetniki iz celega sveta.

Z informacijami, ki jih boste dobili na seminarju, boste lažje prepoznali priložnosti, ki jih prinaša prihajajoče leto, znali sprejemati boljše odločitve, vedeli, kam usmeriti energijo v letu 2014 in kdaj potegniti prave poteze v življenju… Ker boste z boljšim razumevanjem sebe znali najti in uporabiti primerne načine za osebno rast in postati najboljša verzija sebe.

Seminar bo potekal 1. oktobra 2013 v dvorani Smelt, Dunajska 160, Ljubljana, od 15.00 do 21.00 ure z dvema vmesnima odmoroma. 

Potek seminarja

1. del: Izkoristite moč lastne astrološke karte

V prvem delu seminarja boste izvedeli, katere so energije, ki bodo vladale v prihajajočem obdobju in kako vplivajo na nas. Morda se bodo v letu 2014 prebudili vaši skriti talenti ali pa boste srečali najdražjo osebo ali mentorja, ki bo bistveno vplival na vas. Morda je to leto izjemnih priložnosti za finančno obogatitev. S pridobljenimi informacijami lahko izboljšate možnosti za uspeh in dodobra izkoristite priložnosti, ki vam prihajajo naproti. So osnova za sprejemanje pravih odločitev.

2. del: Pridobite dodatno podporo s Feng Shujem

Energije so okoli nas prisotne ves čas. Nivoji teh energij pa so vsako leto drugačni, saj se zemljevid neba spremeni, planeti na nebu se premaknejo in s tem ustvarjajo drugačne sinergije. Joey vam bo v drugem delu seminarja razkril, kako te energije čim bolj vpreči za uspeh, se povezati z ugodnimi energijami glede na prostor, v katerem delate in živite in kako se izogniti negativnim letnim Feng Shui vplivom. Seminar bo poln praktičnih, izvedljivih rešitev, ki jih lahko izvedete takoj, ko se vrnete domov in aktivirate uspešno ter izpolnjujoče leto, ki je pred vami.

3. del: Naj čas dela vam v prid

Joey vam bo v tretjem delu razkril nekaj datumov, ki podpirajo določene aktivnosti ali odločitve, npr: datum za drzne finačne poteze, ugoden datum za zgladitev dolgotrajnega spora, datum za sprejetje velike odločitve, datum, ki je ugoden za pomemben poslovni sestanek ipd.

Vir: Starblueprint

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje