Joint venture britanskih TV postaj

Otočanom bo uspelo ponuditi storitev, ki kolegom čez lužo požene strah v kosti. Vsebine televizijskih mrež BBC, ITV in Channel 4 bo namreč mogoče kupiti prek spleta.
Joint venture britanskih TV postaj

V zadnjem času ena izmed najbolj uspešnih nanizank- Ugly Betty.

Kar Hulu ne bo uspel oz. ne želi ponuditi v Združenih državah, bo za sedaj še neimenovana storitev to naredila v Britaniji. Vodilne lokalne televizijske mreže bodo svoje vsebine objavile na spletu, kjer si jih bodo lahko ogledali, sposodili ali kupili zgolj državljani Združenega kraljestva in Severne Irske.

Ponudba naj ne bi bila sestavljena zgolj iz vsebin lokalnih avtorjev, ampak tudi ameriških in ostalih svetovnih in evropskih televizijskih hiš. To je zaenkrat še nepotrjeno, poraja pa se vprašanje, kako bi na to gledali vodilni pri CBS, ABC in FOX, ki so glavni akterji pri projektu Hulu. Tam namreč ni mogoče kupovati vsebin in jih prenašati na računalnik.

Storitev, drugače imenovano tudi kot »on- demand service« (storitev na zahtevo), bodo predstavili v prihajajočem letu.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje