Joost bo vodil bivši direktor Cisca

Avtor — 05.06.2007
Njegovo ime je Michelangelo Volpi. Pri Cisco Systems je preživel kar 13 let, od tega je 5 let skrbel za prodajo mrežne opreme velikanom kot sta Comcast in Time Warner Cable.
Joost bo vodil bivši direktor Cisca

Joost je čedalje glasnejši.

Prav gotovo gre za zelo pozitivno potezo Joosta, ki s postavitvijo Volpija na direktorsko mesto dobiva nov zagon. Njegove izkušnje s televizijskimi velikani bodo prav gotovo pomagale pri pridobivanju novih vsebin za predvajanje ter tudi novih partnerjev.

Če ste slučajno pozabili za kaj gre, Joost je projekt, katerega namen je postaviti internetno televizijo z zanimivim programom, katere vsebine bodo dostopne kadarkoli si jih bo gledalec želel ogledati.

Trenutno je še vedno v fazi testiranj, ki ga opravljajo s pomočjo pol milijona testnih gledalcev. Na voljo je 100 različnih kanalov na katerih se lahko spremlja predvsem vsebine Viacoma in Time Warnerja, ki sta ena izmed prvih vlagateljev v projekt.

Če smo pred časom še dvomili v projekt, sedaj dvomi počasi izginjajo. Pogodb z ‘velikimi’ lastniki video vsebin je čedalje več, klasična televizija doživlja močan upad gledalcev in Joosta najbrž čaka lepa prihodnost. Še posebej sedaj, ko imajo zelo izkušenega in priznanega direktorja.

Vir: The New York Times