Kaj morate vedeti pred najemom izdelovalca spletne strani?

Da bi si zagotovili izdelavo kakovostne spletne strani se pred najemom podjetja, ki vam bo stran izdelalo, s pomočjo naslednjih vprašanj in napotkov prepričajte ali svoj posel zares obvladajo.
Kaj morate vedeti pred najemom izdelovalca spletne strani?

Spletna stran je pogosto prvi vtis o podjetju.

1. Pomembno je, da se odločite za resnično podjetje s katerim boste vzpostavili posloven odnos in se izogibajte najemu sorodnikov ali prijateljev. Oglejte si njihovo spletno stran in izdelke, vprašajte za reference in se pogovorite s strankami.

2. Čeprav so predloge cenejše, navadno niso najboljša izbira, zato se raje odločite za izdelavo originalne in vašemu podjetju prilagojene spletne strani. Vprašajte tudi za nasvet, katere komponente bi morala vsebovati vaša spletna stran.

3. Izdelovalca vprašajte, če vam lahko oblikuje stran z uporabo posebnega sistema za upravljanje vsebine, da jo boste lahko upravljali sami, brez znanja programiranja.

3. Vprašajte tudi kako bodo za vašo stran zagotovili načela optimizacije prek iskalnikov. Resna podjetja poleg ključnih besed uporabljajo tudi povezavo SEO s kodo in vsebino strani, zato se ne zadovoljite samo s prvim. Če nameravajo stran izdelati v Flashu vprašajte ali bo to povzročilo kakšne probleme pri iskalnikih.

4. Pozanimajte se če ima podjetje poslovnega svetovalca, ki lahko s poznavanjem načel poslovanja pomaga oblikovati spletno stran, ki je kvalitetna tudi s poslovnega vidika. Lahko pa najprej poiščete dobrega svetovalca, ki vam bo nato priporočil tudi podjetje in olajšal sodelovanje.

5. Pozorni bodite tudi na ceno in izberite vmesno rešitev, ki vam bo za zmerno ceno zagotovila kvalitetno storitev. Spletno stran ali spletno trgovino lahko date v izdelavo kateremu od tujih podjetij, ki ponujajo zelo nizke cene, ampak se o ponudniku prej pozanimajte. Pomagate si lahko s spletno stranjo eLance, vendar nikoli vnaprej ne plačajte več kot polovico zneska.

Pomembno je tudi, da vam oblikovalec zna razložiti stvari, ki jih boste potrebovali pri delu s svojo spletno stranjo in je dosegljiv, ko ga potrebujete. Hkrati je vedno zaželeno, da vam podjetje svetuje tudi pri oglaševanju produktov, ki jih boste prodajali.

 

Vir: LifeHack

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje