Kaj pomeni kratica “MP-PAS-VL dogodek” ?

Avtor — 16.03.2010
MP-PAS-VL = Mladi Podjetnik-Poslovni angeli Slovenije-Venture Lab! Gre za sodelovanje treh organizacij pri spodbujanju izobraževanja podjetnikov. Do junija bomo skupaj organizirali tedenske dogodke. Večina bo brezplačnih! Vsi se bodo odvijali v poslovnih prostorih Poteze.
Kaj pomeni kratica "MP-PAS-VL dogodek" ?

Brezplačna izobraževanja-Zavod mladi podjetnik, Klub poslovni angeli Slovenije, Venture Lab.

Namen projekta

Vse tri sodelujoče organizacije si s projektom prizadevamo spodbujati podjetništvo, podjetnikom z raznovrstnimi temami olajšati začetne poslovne korake oz. podjetnikom, ki že poslujejo, ponuditi možnost dodatnega izobraževanja. Izobraževanja so namenjena tudi vsem tistim, ki se zavedate pomena nenehnega izobraževanja, spoznavanja novih ljudi in potencialnih poslovnih partnerjev ali strank.

Kje nas najdete

Vsak teden bomo v poslovni stavbi Poteze organizirali podjetniška izobraževanja. Teme izobraževanj bodo raznolike, obravnavali bomo računovodske, davčne in ostale finančne teme, poslovni načrt ter se seznanili tudi z mehkimi znanji.

Večina izobraževanj bo brezplačna, število mest pa bo omejeno na 40!

O vseh izobraževanjih boste pravočasno obveščeni preko spletnih strani vseh treh organizacij ali njihovih e-obveščanj. Najdete jih tudi v koledarčku dogodkov.

Kratek opis sodelujočih organizacij

Klub poslovni angeli Slovenije – PAS

Gre za prvo pravo stičišče med ambicioznimi podjetniki v začetnih fazah rasti podjetja in najuspešnejšimi slovenskimi poslovneži, ki kot poslovni angeli podjetnikom poleg potrebne finančne investicije pomagajo tudi s svojim znanjem, izkušnjami in socialnim kapitalom pri hitrejši in učinkovitejši rasti podjetja.

Venture Lab – VL

VentureLab d. o. o. ponuja celoten spekter sodobnih, inteligentnih in kakovostnih rešitev s področja podjetništva, managementa in poslovnih financ, ki lahko vsakemu podjetju na trgu doprinesejo pomembne konkurenčne prednosti zaradi boljše strateške usmeritve, finančne optimizacije, večje fleksibilnosti in osredotočenosti na jedrno kompetenco podjetja.

Zavod mladi podjetnik – MP

Organizacija želi postati osrednja avtoriteta na področju podpore podjetništva na samem začetku poslovanja. Osredotočamo se na posameznike, ki iščejo osnovne informacije pred ustanovitvijo  podjetja in na tiste, ki podjetje že imajo, a so v začetnih korakih. Naše vodilo je na enem mestu ponujati brezplačne podjetniške informacije, s poudarkom na njihovi kakovosti in uporabnosti v realnem življenju.