Kaj pomeni kratica “MP-PAS-VL dogodek” ?

Avtor — 16.03.2010
MP-PAS-VL = Mladi Podjetnik-Poslovni angeli Slovenije-Venture Lab! Gre za sodelovanje treh organizacij pri spodbujanju izobraževanja podjetnikov. Do junija bomo skupaj organizirali tedenske dogodke. Večina bo brezplačnih! Vsi se bodo odvijali v poslovnih prostorih Poteze.

Namen projekta

Vse tri sodelujoče organizacije si s projektom prizadevamo spodbujati podjetništvo, podjetnikom z raznovrstnimi temami olajšati začetne poslovne korake oz. podjetnikom, ki že poslujejo, ponuditi možnost dodatnega izobraževanja. Izobraževanja so namenjena tudi vsem tistim, ki se zavedate pomena nenehnega izobraževanja, spoznavanja novih ljudi in potencialnih poslovnih partnerjev ali strank.

Kje nas najdete

Vsak teden bomo v poslovni stavbi Poteze organizirali podjetniška izobraževanja. Teme izobraževanj bodo raznolike, obravnavali bomo računovodske, davčne in ostale finančne teme, poslovni načrt ter se seznanili tudi z mehkimi znanji.

Večina izobraževanj bo brezplačna, število mest pa bo omejeno na 40!

O vseh izobraževanjih boste pravočasno obveščeni preko spletnih strani vseh treh organizacij ali njihovih e-obveščanj. Najdete jih tudi v koledarčku dogodkov.

Kratek opis sodelujočih organizacij

Klub poslovni angeli Slovenije – PAS

Gre za prvo pravo stičišče med ambicioznimi podjetniki v začetnih fazah rasti podjetja in najuspešnejšimi slovenskimi poslovneži, ki kot poslovni angeli podjetnikom poleg potrebne finančne investicije pomagajo tudi s svojim znanjem, izkušnjami in socialnim kapitalom pri hitrejši in učinkovitejši rasti podjetja.

Venture Lab – VL

VentureLab d. o. o. ponuja celoten spekter sodobnih, inteligentnih in kakovostnih rešitev s področja podjetništva, managementa in poslovnih financ, ki lahko vsakemu podjetju na trgu doprinesejo pomembne konkurenčne prednosti zaradi boljše strateške usmeritve, finančne optimizacije, večje fleksibilnosti in osredotočenosti na jedrno kompetenco podjetja.

Zavod mladi podjetnik – MP

Organizacija želi postati osrednja avtoriteta na področju podpore podjetništva na samem začetku poslovanja. Osredotočamo se na posameznike, ki iščejo osnovne informacije pred ustanovitvijo  podjetja in na tiste, ki podjetje že imajo, a so v začetnih korakih. Naše vodilo je na enem mestu ponujati brezplačne podjetniške informacije, s poudarkom na njihovi kakovosti in uporabnosti v realnem življenju.

Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje